ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Вогняний дракон Кая EVO

Артикул:71762

LEGO® • Вогняний дракон Кая EVO (71762)
1179 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
71762
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Ninjago
Вік:
6-12
Деталі:
204
Коробка:
262 x 191 x 46
Дата виходу:
Січень 2022

Поринь в небо з Каєм та його Вогняним драконом, щоб перемогти двох змієборців. Проте стережися — один із них керує стріляючим дроном, а інший має реактивний ранець та автоматичний пулемет. Оновлюй дракона двічі, щоб зробити його більшим, сильнішим та швидшим, адже він має виграти битву, щоб захистити Ніндзяго-Сіті. Завершивши місію ти отримаєш колекційний банер мужності.

Дайте дітям від 6 років все необхідне для захоплюючих пригод ніндзя з ігровим набором «Вогняний дракон Кая EVO» (71762). У іграшкового дракона рухлива щелепа, голова, хвіст і лапи, і його можна двічі покращити, зробивши більше, сильнішим і швидшим.
 
Захоплюючі битви ніндзя.
 
В ігровий набір ніндзя входять три мініфігурки: озброєний мечем Кай, керуючий дроном, що стріляє, Удав-руйнівник і Кобра-механік з реактивним ранцем і зброєю, що стріляє ланцюгом. Новинка січня 2022 року: коли діти переможуть ворогів ніндзя та виконають завдання, вони отримають у нагороду колекційний прапор.
 
Найкращі подарунки, щоб нагородити юних ніндзя.
 
Іграшки NINJAGO здатні захопити дітей від екранів у захоплюючий світ фантастичних пригод. Тут вони можуть об'єднатися з відважними героями-ніндзя та битися зі лиходіями за допомогою приголомшливого асортименту наборів для збирання, серед яких є катери, роботи та храми для тренувань.
 
  • Динамічний іграшковий дракон – діти можуть розігрувати історії ніндзя з цим вогняним драконом ЕВО Кая LEGO® NINJAGO® (71762). Він двічі покращується, щоб із золотою бронею стати більше, сильніше та швидше.
  • Три мініфігурки - в бойовий набір ніндзя входять Кай з мечем, Удав-руйнівник зі дроном, що стріляє, і Кобра-механік з реактивним ранцем і зброєю, що стріляє ланцюгом.
  • Бої в небі - у іграшкового дракона рухливі голова, хвіст, щелепа і лапи, і є сідло, в яке діти можуть посадити Кая для повітряної битви зі зміїними воїнами.
  • Колекційний прапор — новинка січня 2022 року: коли діти виконують завдання та перемагають змій, вони отримують нагороду прапор хоробрості, який можна розмістити на драконі.
  • Більше нагород — шукайте прапора в семи інших наборах NINJAGO®, у тому числі «Грозовий дракон ЕВО Джея» (71760), «Могутній робот ЕВО Зейна» (71761) та «Гонковий автомобіль ЕВО Ллойда» (71763).
  • Збирайте та грайте - цей ігровий набір ніндзя з 204 деталей дозволяє дітям віком від 6 років збирати та грати у пригоди з героями-ніндзя.
  • Грайте в дорозі - у іграшкового дракона довжиною 32 см ідеальний розмір, щоб можна було брати його з собою і грати будь-де.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code