ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Гоночний автомобіль Ллойда EVO

Артикул:71763

LEGO® • Гоночний автомобіль Ллойда EVO (71763)
1179 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
71763
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Ninjago
Вік:
6-12
Деталі:
279
Коробка:
354 x 191 x 59
Дата виходу:
Січень 2022

Допоможи Ллойду збудувати більший, потужніший та швидший ніндзямобіль для боротьби зі злими змієборцями. Е-ге-гей  — Кобра-механік під'їжджає на квадроциклі з вогнеметом, а Пітон-динаміт має зброю та динамітний патрон! Ти можеш скласти автомобіль Ллойда у три етапи —від багі до готової до битви броньованої машини. Завершивши місію ти отримаєш колекційний банер адаптивності.

Шанувальники LEGO® віком від 6 років можуть годинами розігрувати захоплюючі пригоди ніндзя з вражаючим ігровим набором «Гоночний автомобіль Ллойда EVO» (71763). За три послідовні етапи діти зможуть покращити автомобіль, перетворивши іграшковий баггі на могутню броньовану машину ніндзя зі шутерами, клинками на спойлері та золотими панелями.
 
Зіткнення добра та зла.
 
У цей набір для складання входять три мініфігурки: озброєний мечем Ллойд, Кобра-механік на квадроциклі з вогнеметом та пітон-динаміт з пістолетом та динамітною шашкою. Новинка січня 2022 року: коли діти переможуть ворогів ніндзя та виконають завдання, вони отримають у нагороду колекційний прапор. Найкращі подарунки, щоб нагородити юних ніндзя. Іграшки NINJAGO здатні захопити дітей від екранів у захоплюючий світ фантастичних пригод. Тут вони можуть об'єднатися з відважними героями-ніндзя і битися з лиходіями за допомогою приголомшливого асортименту наборів, серед яких є дракони, роботи і машини.
 
  • Машина ніндзя «3 в 1» — подаруйте шанувальникам LEGO® все необхідне для пригод ніндзя з набором «Гоночний автомобіль Ллойда EVO» NINJAGO® (71763), з якого можна послідовно зібрати три різні моделі.
  • Три мініфігурки - в ігровий набір ніндзя входять Ллойд з мечем, Кобра-механік на квадроциклі з вогнеметом і Пітон-дінаміт з пістолетом і динамітною шашкою для захоплюючих динамічних битв.
  • Покращуйте автомобіль — іграшкова машина ніндзя може перетворитися з баггі на потужний та швидкий автомобіль із бронею, золотими бічними панелями, двома шутерами та мечами на спойлері.
  • Колекційний прапор — новинка січня 2022 року: коли діти виконують завдання та перемагають змій, вони отримують нагороду прапор адаптації, який можна розмістити на машині.
  • Більше нагород – шукайте прапори в семи інших наборах NINJAGO®, у тому числі «Громовий дракон ЕВО Джея» (71760), «Могутній робот ЕВО Зейна» (71761) та «Вогняний дракон ЕВО Кая» (71762).
  • Збирайте та грайте - цей ігровий набір ніндзя з 279 деталей дозволяє дітям віком від 6 років збирати та грати в історії ніндзя зі своїми героями.
  • Грайте в дорозі - розміри іграшкової машини складають більше 9 см заввишки, 20 см завдовжки і 14 см завширшки. Це ідеальний розмір, щоб грати з машиною вдома чи брати із собою куди завгодно.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code