ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Легендарний дракон Ллойда

Артикул:71766

LEGO® • Легендарний дракон Ллойда (71766)
2749 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
71766
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Ninjago
Вік:
8-14
Деталі:
747
Коробка:
540 x 282 x 59
Дата виходу:
Січень 2022

Стережися — Ллойда та Нію оточила армія небезпечних зміїв! Гадюка-літун озброєний мечами та може злітати завдяки своєму реактивному ранцю, а Пітон-динаміт стріляє із землі потужною балістою. Тобі потрібно натренувати дикого дракона Ллойда перш ніж вступати в бій проти зміїв. Завершивши місію ти отримаєш колекційний банер-сюрприз.

Бойовий ігровий набір «Легендарний дракон Ллойда» LEGO NINJAGO (71766) містить все, що потрібно шанувальникам ніндзя у віці від 8 років для творчої гри. Діти зможуть покращити рухомого дракона, додавши сідло та великі крила для атаки, які рухаються вперед та назад. Якісний набір для збирання, який вразить друзів. У набір входять 4 мініфігурки: Ллойд з мечем, якого можна нарядити в капюшон, Нія з списом, Крилата гадюка з реактивним ранцем і мечем і, нарешті, Пітон-дінаміт з динамітною шашкою і стріляючою балістою.
 
Новинка січня 2022 року: коли діти переможуть ворогів ніндзя та виконають завдання, вони отримають у нагороду колекційний прапор. Будівельні набори, які захоплять шанувальників ніндзя Іграшки NINJAGO захоплять дітей від екранів у захоплюючий світ фантастичних пригод. Тут вони можуть об'єднатися з відважними героями-ніндзя та битися з силами зла за допомогою великого арсеналу наборів для збирання, серед яких є роботи, дракони та храми.
 
  • Рухомий іграшковий дракон - з ігровим набором "Легендарний дракон Ллойда" LEGO® NINJAGO® (71766) у дітей буде все необхідне, щоб насолоджуватися годинами гри в ніндзя.
  • Чотири мініфігурки - в наборі є Ллойд з мечем, якого можна вбрати в капюшон, Нія з списом, Крилата гадюка з реактивним ранцем і мечем і, нарешті, Пітон-динаміт з динамітною шашкою і іграшковою стріляючою балістою.
  • Поліпшення дракона - у цього деталізованого іграшкового дракона, що літає, рухлива голова, щелепа, хвіст і лапи, і його можна поліпшити, додавши сідло і великі крила для атаки в повітряних битвах.
  • Колекційний прапор — новинка січня 2022 року: коли діти виконують завдання та перемагають зміїного воїна, вони отримують нагороду стяг сюрпризу, який можна розмістити на флагштоку на драконі.
  • Більше нагород – шукайте прапора в семи інших наборах NINJAGO®, у тому числі «Вогняний дракон ЕВО Кая» (71762), «Тренувальний центр ніндзя» (71764) та «Ультра-комбо-робот ніндзя» (71765).
  • Преміальний будівельний набір - цей ігровий набір ніндзя з 747 деталей можна дитині віком від 8 років, щоб вона могла будувати і розігрувати пригоди в місті НІНДЗЯГО-Сіті.
  • Колекційна модель — іграшка ніндзя довжиною понад 47 см, ідеально підходить, щоб виставити її в дитячій кімнаті.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code