ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Кришталевий король

Артикул:71772

LEGO® • Кришталевий король (71772)
2749 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
71772
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Ninjago
Вік:
9-16
Деталі:
722
Коробка:
540 x 282 x 79

Кришталевий король (71772) розігрує захоплюючі сцени із серії NINJAGO®: Crystallized і стане чудовим подарунком для дітей віком від дев'яти років і старше. Кришталевий король має форму кентавра з 4 ногами, 2 руками, парою крил, гігантським мечем та скринькою з платформою, до якої можна прикріпити мініфігурку.

Будівельний набір для фанатів ніндзя.
До цього захоплюючого конструктора входять 5 готових до бою мініфігурок: ексклюзивний небачений раніше Ллойд, Кришталевий король, Харумі, Зберігач Камня відплати та Воїн Камня відплати. У кожного є зброя, тому діти можуть грати рольові битви в NINJAGO City.

Захоплююче цифрове конструювання для будівельників LEGO®
Включає інтерактивні цифрові інструкції, які зроблять процес конструювання ще цікавішим. Безкоштовний додаток «Інструкції зі збирання LEGO» для смартфонів та планшетів включає функції масштабування та повороту для візуалізації ваших моделей у міру їх складання. Ви також можете зберегти свій прогрес в додатку в будь-який час.

  • Бойовий набір NINJAGO® з ніндзя та злодіїв. Діти можуть відтворити сцени із серіалу NINJAGO®: Crystallized TV з набором LEGO® NINJAGO® Crystal King (71772).
  • П'ять мініфігурок — ексклюзивні, небачені раніше Ллойд, Кришталевий король, Харумі, Камінь відплати-охоронець та Камінь відплати-воїн для проведення битв.
  • Іграшковий лиходій. Кришталевий король може перетворитися на рухомого кентавра з 4 ногами, 2 руками, парою крил, великим мечем та нагрудною платформою, на яку можна прикріпити мініфігурку.
  • Ідея подарунка для фанатів LEGO®: цей набір із 722 деталей стане чудовим подарунком на день народження для дітей віком від 9 років, які люблять грати у ніндзя.
  • Колекційна модель - Кришталевий король має розміри більше 26 см заввишки, 30 см завдовжки і 40 см завширшки, тому він стане чудовою прикрасою для дитячої кімнати.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code