ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Храм-додзьо ніндзя

Артикул:71767

LEGO® • Храм-додзьо ніндзя (71767)
4149 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
71767
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Ninjago
Вік:
8-14
Деталі:
1394
Коробка:
480 x 378 x 94
Дата виходу:
Січень 2022

Приєднуйся до ніндзя у їхньому таємному додзьо, де вони навчаються, щоб стати майстрами спін-джитсу. Виконуй цікаві завдання та досліджуй усі круті кімнати на 3 поверхах. Проте остерігайся — підлі змієборці зовні намагаються відчинити двері за допомогою тарана! Тобі потрібно захистити додзьо! Завершивши місію ти отримаєш колекційний банер мудрості.

Шанувальники ніндзя у віці від 8 років зможуть тренувати своїх героїв та розігрувати битви з цим приголомшливим триповерховим ігровим набором «Храм-Додзьо ніндзя» LEGO® NINJAGO® (71767), який сповнений крутих функцій. У додзе є тренувальний майданчик та п'ять приміщень, включаючи чайну кімнату Ву, майстерню П.І.В.В.Ж. та збройову.
 
Набір для самостійної гри.
 
У цей набір для складання ніндзя входять 8 мініфігурок: Ллойд, Кай, Коул, Нія, майстер Ву, П.І.В.В.Ж., а також зміїні воїни Кобра-механік та Удав-руйнівник зі своїм тараном, щоб розігрувати динамічні пригоди. Новинка січня 2022 року: коли діти переможуть ворогів ніндзя та виконають завдання, вони отримають у нагороду колекційний прапор.
 
Найкращі пригоди для шанувальників ніндзя.
 
Іграшки NINJAGO захоплять дітей від екранів у захоплюючий світ фантастичних пригод. Тут вони можуть об'єднатися з відважними героями-ніндзя та битися з силами зла за допомогою великого арсеналу наборів для збирання, серед яких є роботи, дракони та храми.
 
  • Ігровий набір з додзё ніндзя - діти зможуть тренувати своїх героїв у триповерховому храмі-додзьо ніндзя LEGO® NINJAGO® (71767) з тренувальним майданчиком та п'ятьма приміщеннями.
  • Вісім мініфігурок - в набір для складання входять мініфігурки майстра Ву, Коула, Кая, Ллойда, Нії та П.І.В.В.Ж., а також зміїних воїнів Кобри-механіка та Удава-руйнівника з їхнім тараном, щоб розіграти бойові зіткнення. .
  • Досліджуйте кімнати - в додзё є п'ять приміщень кімнат, включаючи чайну кімнату Ву, майстерню П.І.В.В.Ж. та арсенал зі зброєю для нескінченних варіантів гри.
  • Колекційний прапор — новинка січня 2022 року: коли діти виконують завдання, вони отримують нагороду прапор мудрості, який можна вивісити на даху додзё разом із прапорами, виграними в інших наборах (продаються окремо).
  • Більше нагород – шукайте прапори в семи інших наборах NINJAGO®, у тому числі «Гонковий автомобіль ЕВО Ллойда» (71763), «Легендарний дракон Ллойда» (71766) та «Ультра-комбо-робот ніндзя» (71765).
  • Збирайте та грайте - цей набір для складання з 1394 деталей можна поєднати з ігровим набором «Тренувальний центр ніндзя» (71764).
  • Цікава збірка - пристрасним шанувальникам ніндзя сподобається збирати це велике додзе заввишки більше 32 см, шириною 54 см і глибиною 24 см.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code