ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Рейдер Золотого дракона Кая

Артикул:71773

LEGO® • Рейдер Золотого дракона Кая (71773)
4149 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
71773
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Ninjago
Вік:
8-16
Деталі:
624
Коробка:
480 x 74 x 282
Дата виходу:
Червень 2022

Прихильники воїнів-ніндзя від восьми років і старші можуть відтворити емоційні сцени з NINJAGO®: Crystallized з набором Рейдер Золотого дракона Кая (71773). Діти знайдуть у наборі всюдихід із кабіною, дві гармати з чотирма стрілками та золоті драконові мечі. Склавши задні колеса гонщика, його можна перетворити на прогулянкову машину.

Будівельний набір, щоб стимулювати уяву шанувальників ніндзя.
Цей набір включає сім мініфігурок: золотий Кай, золотий дракон Зейн із золотими драконячими крилами, їх союзник Скайлор, а також набір лиходіїв, з якими діти можуть розіграти битви : Генерал Містер Ф. , Громила з каменю відплати та 2 воїна каменю відплати.

Дивовижні іграшки, які переносять дітей у світ фантазій
Іграшки NINJAGO відволікають дітей від екранів, дозволяючи їм перенестися у захоплюючий світ фантазій. Тут юні будівельники можуть об'єднати зусилля з відважними героями-ніндзя, щоб протистояти лиходіям, та будувати дивовижні набори з роботами, автомобілями, літаками, драконами та храмами.

  • NINJAGO® Vehicle Set — з набором LEGO® NINJAGO® Рейдер Золотого дракона Кая (71773) шанувальники воїнів-ніндзя можуть втілити у життя свої улюблені сцени із серії NINJAGO®: Crystallized.
  • Сім мініфігурок — золотий Кай, золотий дракон Зейн, Скайлор, генерал Містер Ф, Руйнівник «Каменю відплати» і два воїни «Каменю відплати», щоб розіграти епічні битви NINJAGO® City.
  • Модель позашляховика. Цей унікальний автомобіль, схожий на всюдихід, оснащений кабіною, двома чотиризарядними гарматами та золотими драконячими мечами. Його також можна перетворити на крокуючу машину.
  • Для ще більшої кількості пригод ніндзя у продажу також є сім інших наборів, натхнених NINJAGO®: Crystallized, у тому числі Dragon Cruiser Коула (71769), Golden Dragon Jet Зейна (71770) та Crystal King (71772)
  • Подарунок для шанувальників ніндзя. Цей набір з 624 деталей стане чудовим подарунком для дітей віком від восьми років і старших, які люблять збирати моделі LEGO® та брати участь у сценічних битвах.
  • Колекційна модель - золотий мисливець на драконів Кая має розміри понад 13 см заввишки, 35 см завдовжки та 19 см завширшки, тому його можна використовувати як прикрасу в дитячій кімнаті.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code