ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Печера Бетмена: сутичка із Загадником

Артикул:76183

LEGO® • Печера Бетмена: сутичка із Загадником (76183)
2649 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
76183
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Super Heroes
Категорія:
DC Comics™
Вік:
8-14
Деталі:
581
Коробка:
480 x 282 x 61
Дата виходу:
Січень 2022

Прямуй до печери Бетмена разом з ним! Загадник залишив 3 таємні повідомлення. Використай спеціальну лупу, щоб розгадати підказки, а потім перевірте комп’ютери та карту Ґотем-Сіті з Комісаром Ґордоном. Бетмену час перевдягнутися у Дріфтера й помчати на своєму мотоциклі, щоб схопити злодія та повернути його до в'язниці печери Бетмена. Проте остерігайтеся: Селіна Кайл готова до нападу!

Шанувальники фільму «Бетмен» віком від 8 років зможуть здивувати своїх друзів-супергероїв снабором «Печера Бетмена: сутичка із Загадником» LEGO® DC Batman™ (76183).
 
Крута штаб-квартира Бетмена.
 
Бетпечера оснащена комп'ютерами, інструментами та зварювальним обладнанням для ремонту автомобілів. Дві стіни з обох боків, на одній з яких велика карта Готем-сіті, а на другій — стелаж з інструментами, які закріплені на петлях, щоб їх можна було повертати у різні положення для збільшення ігрового простору. У набір входять 6 мініфігурок із фільму «Бетмен»: сам Бетмен, Селіна Кайл, Загадник, Дріфтер, Альфред та комісар Гордон. Три елементи із зашифрованими посланнями Загадника можна прочитати лише тоді, коли діти використовують спеціальне збільшувальне скло, щоб знайти докази. Коли Бетмен виїжджає на вулиці міста на мотоциклі, він може замаскуватися під своє альтер-его Дріфтера. Ну а якщо він повернеться з пійманими лиходіями, то в Бетпечер є навіть своя в'язниця. Також ігровий набір дозволяє завести на естакаду для ремонту бетмобіль із набору «Бетмобіль: погоня за Пінгвіном» (76181, не входить до комплекту).
 
  • Приголомшливий штаб Бетмена - будь-який шанувальник Бетмена буде зачарований повним цікавих функцій набором "Бетпечера: сутичка із Загадником" LEGO® DC Batman (76183).
  • Шість мініфігурок – крім безлічі функцій та аксесуарів, цей універсальний ігровий набір може похвалитися мініфігурками Бетмена, Селіни Кайл, Загадника, Дріфтера, Альфреда та комісара Гордона.
  • Автентичні аксесуари - великий набір аксесуарів, включаючи комп'ютери, інструменти, зварювальне обладнання та карту міста, надихає на безкінечні рольові ігри.
  • Ідеально підходить для дітей від 8 років - цей збірний ігровий набір з Бетпечерою стане чудовим подарунком на день народження або інше свято для дітей, яким подобається Бетмен та уявні пригоди супергероїв.
  • Епічна гра і демонстрація - розміри набору складають більше 20 см заввишки, 32 см завширшки і 25 см завглибшки. Він легко поєднується з іншими наборами LEGO® DC Batman™.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code