ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Робоброня Залізної людини

Артикул:76203

LEGO® • Робоброня Залізної людини (76203)
349 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
76203
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Super Heroes
Категорія:
Marvel™
Вік:
7-14
Деталі:
130
Коробка:
141 x 157 x 45
Дата виходу:
Січень 2022

Помісти Залізну Людину в кабіну його неймовірного робота та перетвори летючого генія на велетенського бойового гіганта. Із зарядженим шиповим шутером, мега-енергетичним щитом та могутніми рухомими руками і ногами, ніщо не стане на заваді робоброні Залізної людини!

Мегаподарок для шанувальників Залізної людини віком від 7 років! Набір «Робоброня Залізної людини» LEGO® Marvel (76203) виводить гру та демонстрацію моделей Marvel на нову висоту.
 
Супервеселі пригоди для молодих супергероїв.
 
Всі діти люблять Залізну людину, вірно? Так от, цей могутній робот робить гру з Залізною людиною ще цікавішою та масштабнішою. Діти поміщають мініфігурку Залізної людини в кабіну гігантського робота. У нього зарядженим шипомет, великий енергетичний щит та повністю рухливі руки та ноги, так що діти зможуть відтворити улюблені сцени з фільмів, битися з іншими роботами в епічних битвах та розігрувати нескінченні пригоди супергероїв. А коли гра закінчиться, діти із задоволенням поставлять робота Залізної людини у своїй кімнаті – до наступної пригоди!
 
  • Суперрозмір і супервеселощі - "Робоброня Залізної людини" LEGO® Marvel (76203) - це дуже велике задоволення для юних супергероїв.
  • Популярний персонаж Marvel - набір включає мініфігурку Залізної людини і збірного робота Залізної людини із зарядженим шипометом, великим енергетичним щитом і повністю рухливими руками і ногами.
  • Творча гра і демонстрація — діти можуть помістити мініфігурку Залізної людини в кабіну робота, а потім розігрувати з рухомим роботом нескінченні битви та пригоди супергероїв.
  • Подарунок для шанувальників Marvel – цей універсальний робот стане чудовим подарунком на день народження, свято чи будь-який інший день для дітей віком від 7 років.
  • Портативна гра - рухлива модель робота висотою більше 11 см досить велика для епічної гри, і її легко взяти з собою, куди б діти не пішли.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code