ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Робоброня Чорної Пантери

Артикул:76204

LEGO® • Робоброня Чорної Пантери (76204)
349 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
76204
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Super Heroes
Категорія:
Marvel™
Вік:
7-14
Деталі:
124
Коробка:
141 x 157 x 45
Дата виходу:
Квітень 2022

Перетвори Чорну Пантеру на великого, роботизованого воїна завдяки цій потужній робоброні! Посади Месника з кігтями в кабіну робота і жоден поганий хлопець чи суперзлодій не зможе втекти від броньованого гіганта з рухомихи руками і ногами та нищівними кігтями.

Набір «Робоброня Чорної Пантери» LEGO® Marvel (76204) – це гігантське задоволення для шанувальників Чорної Пантери у віці від 7 років! Цей могутній робот для гри та демонстрації перетворює кігтистого месника на колосального воїна-супергероя. Пригоди Марвел із могутнім роботом Подаруйте дітям мегапригоди Marvel. Коли вони поміщають мініфігурку Чорної Пантери в кабіну робота, його величезні та рухливі руки, ноги та пазурі надихають на нескінченні історії супергероїв. Діти зможуть битися з поганими хлопцями, влаштовувати дуелі з іншими роботами та відтворювати улюблені сцени з Marvel. А коли пригоди закінчуються, робот Чорної Пантери служить приголомшливою прикрасою будь-якої дитячої кімнати.
 
  • Механічний воїн - набір "Робоброня Чорної Пантери" LEGO® Marvel (76204) стане веселим подарунком для будь-якого юного супергероя.
  • Знаменитий супергерой - в набір входить мініфігурка Чорної Пантери і збірний робот Чорної Пантери з рухомими руками, ногами і витягнутими кігтями.
  • Нескінченна гра уяви — діти можуть помістити мініфігурку Чорної Пантери в кабіну робота, а потім розігрувати власні пригоди супергероїв і відправляти рухомого робота боротися з поганими хлопцями.
  • Подарунок для шанувальників Marvel – цей універсальний робот стане чудовим подарунком на день народження, свято або просто без приводу для дітей віком від 7 років.
  • Візьміть із собою для гри – робот висотою понад 15 см з кінцівками на шарнірах є одночасно рухомим та портативним.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code