ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Битва з Гаргантосом

Артикул:76205

LEGO® • Битва з Гаргантосом (76205)
1099 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
76205
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Super Heroes
Категорія:
Marvel™
Вік:
8-14
Деталі:
264
Коробка:
262 x 191 x 61
Дата виходу:
Січень 2022

Гігантський одноокий монстр Гаргантус помічає Доктора Стренджа, Вонга та Америку Чавез і викручується на своїх довгих зелених щупальцях у бік трьох героїв. Чи вистачить їхній команді особливих сил і зброї, щоб перемогти монстра, чи може вони попадуться до щупалець? Вирішувати лише тобі.

Хапайте набір «Битва з Гаргантосом» LEGO® Marvel (76205), поки зелена тварюка всередині не обплутала вас своїми щупальцями! Веселощі з монстрами з фільму Marvel Studios "Доктор Стрендж: У мультивсесвіті божевілля" для дітей від 8 років. Доктор Стрендж проти монстра з щупальцями. Коли команда супергероїв Marvel стикається з величезною і злобною одноокою істотою з довгими зеленими щупальцями, може статися все що завгодно. У цьому універсальному наборі є 3 популярні мініфігурки LEGO Marvel: Доктор Стрендж у плащі, що знімається, Вонг і Америка Чавес. У одноокого зеленого монстра довгі шарнірні кінцівки, які дозволяють дітям розташувати істоту у максимально ефектної позі. Коли день підійде до кінця і битви монстрів закінчаться, щупальценосний кошмар чудово виглядатиме в дитячій кімнаті. У безкоштовному додатку LEGO Building Instructions є додатковий електронний посібник, який діти можуть використовувати для збільшення, повороту та перегляду своєї моделі. Покрокова інструкція зі збирання дозволить юним будівельникам упевнено зібрати модель.
 
  • Набір, що виділяється — «Битва з Гаргантосом» LEGO® Marvel (76205) — це набір для демонстрації та гри з мегамонстром, покликаний захопити шанувальників фільмів Marvel у світ уявних пригод.
  • Популярні персонажі - набір містить 3 мініфігурки: Доктор Стрендж у плащі, що знімається, Вонг і Америка Чавес. Також у ньому є збірний монстр із шарнірними щупальцями.
  • Веселощі з монстрами - у величезної одноокої тварі довгі щупальця з шарнірами, так що діти зможуть як завгодно розмістити істоту і надати їй будь-яку позу для нескінченних уявних пригод.
  • Подарунок для дітей - юні супергерої та шанувальники крутих монстрів віком від 8 років обов'язково полюблять цей дивовижний ігровий набір, отримавши його на день народження, свято або як особливий подарунок.
  • Безліч способів гри - розміри цього ігрового набору складають більше 12 см заввишки, 31 см завширшки і 26 см завглибшки. Він легко поєднується з іншими наборами серії LEGO® Marvel, щоб було веселіше.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code