ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Халкбастер Залізної Людини проти Таноса

Артикул:76263

LEGO® • Халкбастер Залізної Людини проти Таноса (76263)
1049 грн

Оцінити:

Артикул:
76263
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Super Heroes
Категорія:
Marvel™
Вік:
4-8
Деталі:
66
Коробка:
191 x 141 x 46
Дата виходу:
Серпень 2023

LEGO® Marvel Залізна людина Халкбастер проти Таноса (76263) містить культових персонажів і їхні дивовижні технології в іграшковому наборі, який можна скласти, і створеному для дітей віком від 4 років.

Найкращий початок для дітей.

За мотивами фільму «Месники: Війна нескінченності», цей іграшковий набір об?єднує супергероя Залізну Людину та його робота із суперлиходієм Таносом і його літальний апарат. Робот Халкбастер і включає в себе сидіння для мініфігурки Залізної Людини. Літак має прикріплену дискову гармату й сидіння для мініфігурки Таноса. Усередині коробки кожен пакетик кубиків містить повну модель і персонажа, які діти можуть одразу ж зібрати для гри. Барвиста ілюстрована історія слугує посібником для гри, а два стартові кубики з механічними ногами спрощують будівництво. Якщо хочете додати цифрових розваг, будівельники можуть масштабувати, обертати моделі в 3D і відстежувати прогрес, використовуючи цікавий, зрозумілий додаток LEGO Builder.

Розваги для всієї родини.

Набори для дітей віком від 4 років — ідеальний спосіб для дорослих розділити задоволення від конструювання з дітьми.
 

  • Творча розвага для юних супергероїв - LEGO® Marvel Залізна людина Халкбастер проти Таноса (76263) приносить класичні супергеройські розваги дітям віком від чотирьох років.
  • Культові персонажі. У набір входять Залізна людина з роботом Халкбастер і Танос з літаком. За допомогою стартового блоку ви швидше починаєте будувати та грати.
  • Розігруйте битви. Робот Халкбастера повністю доступний і містить місце для мініфігурки Залізної людини. У літаку є дисковий шутер і місце для мініфігурки Таноса.
  • Подарунок для дітей віком від чотирьох років, цей набір стане чудовим подарунком на день народження, Різдво чи щодня. Включає початкові кубики для полегшення будівництва та розвитку важливих навичок.
  • Розваги будь-де - Халкбастер має 11 см заввишки, а літак 9 см завширшки, тож діти можуть легко взяти його з собою та грати, де забажають.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code