ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Занедбана шахта

Артикул:21166

LEGO® • Занедбана шахта (21166)
899 грн

Оцінити:

Артикул:
21166
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Minecraft
Вік:
7-12
Деталі:
248
Коробка:
200 x 260 x 60

LEGO® Minecraft ™ 21166 Занедбана шахта переносить Minecraft в реальний світ - діти можуть допомогти головному героєві гри добувати сировину, будувати конструкції і витримувати постійні атаки різних ворожих істот.

Добувайте ресурси, як у Майнкрафті.
Разом із Стівом діти можуть видобувати вугілля, залізо і алмази - страшні зомбі, моторошні павуки і живий слиз захочуть їх остановити. Щоб перемогти ворожих істот, гравці повинні заманити їх до входу в печеру, а потім використовувати пристрій з ручним управлінням, щоб кинути гравій ним на голови.

Перенесіть Minecraft в реальний світ за допомогою наборів для будівництва LEGO!
Ви шукаєте ідеальний подарунок на день народження або свято для фаната Minecraft? Набори LEGO Minecraft дозволяють дітям випробувати задоволення, яке добре відоме по грі у реальному світі.

  • Набор LEGO® Minecraft ™ 21166 Abandoned Mine переносить Minecraft в реальний світ - діти можуть допомогти головному героєві гри добувати ресурси, будувати будівлі і досліджувати світ, а також відбивати атаки різних ворожих істот.
  • У набір входять персонажі і істоти, відомі з Minecraft ™: Стив, зомбі, павук і жива слиз. Діти також знайдуть в нім вугілля, залізо і алмаз, а також гравій, який може впасти на ворогів.
  • Гравці повинні допомогти Стіву добути необхідні ресурси, але для цього спочатку вам треба заманити зомбі, павуків і живий слиз до входу в печеру - там діти можуть використовувати пристрій з ручним управлінням і насипати гравій на голови істот.
  • Відмінний подарунок на день народження або свято для дітей від 7 років і старше, які хочуть утілити світ Minecraft ™ у реальність.
  • Цей універсальний набір LEGO® Minecraft ™ для необмеженої творчої гри має висоту більше 14 см, ширину 19 см і глибину 12 см Його також можна легко комбінувати з іншими наборами LEGO Minecraft.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code