ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Пекарня

Артикул:21184

LEGO® • Пекарня (21184)
899 грн

Оцінити:

Артикул:
21184
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Minecraft
Вік:
8-16
Деталі:
154
Коробка:
262 x 61 x 191
Дата виходу:
Червень 2022

В ігровий набір LEGO® Minecraft Пекарня (21184) входять персонажі Minecraft®, забавні аксесуари та круті деталі, що робить його відмінним подарунком для дітей віком від восьми років і старше.

Перетворення для творчих дітей.
Цей захоплюючий набір, натхненний Minecraft, тріщить по швах від безлічі кумедних опцій. До персонажів гри входять пекар, житель снігового села, коза і Кріпер. У жвавій пекарні є мебльована кімната, де діти можуть розігрувати сцени із сімейного життя. Однак, перш ніж ви зможете спекти хліб та тістечка, вам потрібно отримати інгредієнти. Фермер поділиться пшеницею, якщо його діти допоможуть йому виростити. Молоко можна брати прямо від кози. Коли діти зберуть інгредієнти, вони зможуть дати волю своїй уяві на кухні з пекарем. Веселощі збагачені жахливим Кріпером, який причаївся біля пекарні і хоче знищити скриню з дорогоцінним яйцем. Діти повинні захистити пекарню за допомогою класичної зброї Minecraft: алмазного меча. Після битви модульний набір можна легко відновити.

  • Універсальний набір. Захоплюючий ігровий набір LEGO® Minecraft® Пекарня (21184) дозволяє збирати моделі, піч, частування та брати участь у битвах.
  • Ігрові персонажі — набір включає добре знайомих гравцям персонажів і мобів Minecraft: Бейкера, Жителя снігового села, Козла і Крипера.
  • Багато розваг: діти можуть пекти хліб у пекарні, розігрувати ролі у вітальні, вирощувати пшеницю на фермі, доїти кіз і боротися з Кріпером, а потім перебудовувати набір для нової пригоди.
  • Подарунок для дітей. Цей практичний набір, натхненний відеоіграми, стане чудовим подарунком на день народження, Новий рік чи будь-яке свято для шанувальників Minecraft® віком від 8 років та старше.
  • Портативні розваги - ця модель має розміри більше 8 см заввишки, 17 см завширшки і 14 см завглибшки, настільки компактна, але має безліч кумедних опцій.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code