ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Діксіт 6: Спогади (Dixit 6: Memories)

Артикул:086079

Ігромаг • Діксіт 6: Спогади (Dixit 6: Memories) (086079)
698 грн

Оцінити:

Артикул:
086079
Бренд:
Ігромаг
Тип:
Настільна гра
Вік:
8+
Гравців:
3-8
Коробка:
120 x 278 x 44
Час гри:
30-60

Увага! Настільна гра "Dixit 6: Memories (Діксіт 6: Спогади)" не є самостійно грою - це розширення! Для гри в неї спочатку Вам необхідно придбати базову гру "Dixit (Діксіт)".
 
Dixit 6: Memories – чудовий додаток до незвичайної гри «Dixit». Цього разу автори вирішили поринути у спогади. Справді, всі образи на картах викликають приємні асоціації з минулого. Кожна ілюстрація відображає доброту та тепло дитячих казок. Але картинки зовсім не однозначні. На одній ніби Мулан з однойменного мультфільму, а може й звичайна учасниця маскараду на Хелловін. На другий точно Залізний Дроворуб із «Чарівника Смарагдового Міста». Хоча, якщо придивитися, він більше схожий на Громозеку з «Таємниці Третьої Планети».
Ілюстрації, як завжди, на висоті, викликають масу приємних асоціацій і, тим самим, роблять гру дуже цікавою. Правила гри Діксіт неймовірно прості та захоплюючі.
На початку партії всі учасники одержують по шість карт. Перший гравець зобов'язаний вигадувати асоціацію до однієї зі своїх карток та викласти її на стіл сорочкою догори. Потім інші гравці в таємниці один від одного підбирають зі своїх карт найбільш підходящу до озвученої асоціації. Відібрані карти перемішуються та відкриваються. Після цього гравцям доведеться вгадати карту провідного гравця. Потім гравці підбирають по одній карті та роль ведучого переходить до наступного учасника. Цікаво, що переможні бали зараховуються ведучому, якщо хоча б один (але не всі одразу) з гравців вгадав його карту.
Dixit - це чудова гра, що розвиває фантазію, логіку, асоціативне мислення. Завдяки їй учасники покращують свої когнітивні навички, вчаться спілкуванню та розумінню один одного. Але крім цього Діксіт - це гра, яскрава, весела, добра, що дає безліч відмінних емоцій та радості перемоги!
 
Вміст коробки:
  • 84 карти

Правила гри

Купити настільну гру Діксіт 6: Спогади 086079 Ви можете натиснувши кнопку «Купити» зверху.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code