ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Діксіт 7: Натхнення (Dixit 7: Revelation)

Артикул:086062

Ігромаг • Діксіт 7: Натхнення (Dixit 7: Revelation) (086062)
698 грн

Оцінити:

Артикул:
086062
Бренд:
Ігромаг
Тип:
Настільна гра
Вік:
8+
Гравців:
3-8
Коробка:
120 x 278 x 44
Час гри:
30-60

Увага! Настільна гра «Dixit 7: Revelation (Діксіт 7: Натхнення)» не самостійна - це розширення! Для початку вам необхідно придбати базову гру «Dixit (Діксіт)».
Dixit 7: Revelation – нове геніальне доповнення до однієї з найкращих настільних ігор у світі. Як і завжди, в наборі 84 карти із надзвичайними ілюстраціями, котрі можна змішати з базовими «Dixit» чи «Dixit: Odyssey». Цього разу усі картини належать перу Марини Кудрі (Marina Coudray), відомого дизайнера та мультиплікатора. Її ілюстрації сповнені глибокими контекстами, витонченими образами та яскравими і у той самий час м’якими барвами. Кожна карта цього набору є справжнім витвором мистецтва.
Правила гри Діксіт неймовірно прості і захоплюючі. На початку партії всі учасники отримують по шість карт. Перший гравець зобов'язаний придумувати асоціацію до однієї зі своїх карток і викласти її на стіл сорочкою вгору. Потім інші гравці в таємниці один від одного підбирають зі своїх карт найбільш підходящу до озвученої асоціації. Відібрані карти перемішуються і відкриваються. Після цього гравцям належить відгадати карту ведучого гравця. Потім гравці добирають по одній карті і роль ведучого переходить до наступного учасника.  Цікаво, що переможні бали зараховуються ведучому, якщо хоча б один (але не всі відразу) з гравців відгадав його карту.
Dixit - це відмінна гра, яка розвиває фантазію, логіку, асоціативне мислення. Завдяки їй учасники покращують свої когнітивні навички, вчаться спілкуванню і розумінню один одного. Але крім цього Діксіт - це гра, яскрава, весела, добра, що дарує безліч відмінних емоцій і радощі перемоги!

Вміст коробки:
  • 84 карти

Правила гри

Купити настільну гру Діксіт 7: Натхнення 086062 Ви можете натиснувши на кнопку «Купити» вгорі.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code