ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Людина-Павук і друзі: Пригоди на ярмарку

Артикул:10963

LEGO® • Людина-Павук і друзі: Пригоди на ярмарку (10963)
2399 грн

Оцінити:

Артикул:
10963
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
DUPLO
Категорія:
Супергерої для малюків
Вік:
2-6
Деталі:
41
Коробка:
378 x 94 x 354
Дата виходу:
Червень 2022

У віці від двох років супергерої будуть чудово проводити час, насолоджуючись захоплюючими заняттями та творчими ролями з набором LEGO® DUPLO® «Людина-Павук і друзі: Пригоди на ярмарку» (10963).
 
Пригоди супергероїв для дошкільнят.
Цей ігровий набір для розвитку — ідеальне введення у світ супергероїв Marvel. Юні шанувальники серіалу Disney+ «Павук та його дивовижні друзі» знайдуть чотири фігурки DUPLO відомих персонажів: Людини-павука, Халка, Міс Марвел та Зеленого гобліна. Разом з ними діти можуть покататися на колесі огляду, постріляти гарбузовими бомбами, що горять, пограти з водометом і політати на гелікоптері з гвинтом, що обертається. Діти розвиватимуть важливі навички, розігруючи творчі пригоди із супергероями.
 
Ігрове навчання для малюків.
Завдяки конструкторам LEGO DUPLO батьки можуть брати участь у кожному етапі розвитку свого малюка та заохочувати дітей до вільної гри, самовираження та радісного відкриття світу.
  • Пригоди Marvel для юних супергероїв — шанувальникам серіалу Disney + «Павук та його дивовижні друзі» сподобається набір «Людина-Павук і друзі: Пригоди на ярмарку» LEGO® DUPLO® Marvel (10963)
  • Легендарні персонажі. Побудуйте ярмарок за допомогою цього веселого набору для ярмарку, що включає чотири фігурки LEGO® DUPLO® з всесвіту Marvel: Людину-павука, Халка, Міс Марвел та Зеленого гобліна.
  • Практична розвага - юні супергерої розвиватимуть навички, обертаючи колесо огляду, запускаючи гарбузові бомби, що горять, граючи з водяною гарматою, керуючи вертольотом і переживаючи творчі пригоди.
  • Подарунок для дошкільнят - цей подарунок на день народження або Новий рік для супергероїв віком від двох років і старше дозволяє батькам приєднатися до веселощів, даючи їм можливість брати участь у кожному етапі розвитку своїх дітей.
  • Багато способів гри — набір має розміри більше 28 см заввишки, 20 см завширшки та 17 см завглибшки, а також перебудовується і може комбінуватися з іншими наборами LEGO® DUPLO® для уяви. грати ще веселіше

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code