ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Печера Бетмена

Артикул:10919

LEGO® • Печера Бетмена (10919)
1199 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
10919
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
DUPLO
Категорія:
Супергерої для малюків
Вік:
2-5
Деталі:
33
Коробка:
354 x 191 x 70
Дата виходу:
Червень 2020

Ваш маленький герой може переслідувати втікача Джокера разом з Бетменом і Робіном. Для малюків це дуже весело, придумувати пригоди і розвивати навички супергероя! Розважайтеся разом з Бетменом і Робіном!

Набір LEGO® DUPLO® Печера Бетмена 10919 пропонує вам різні кумедні варіанти, заохочує творчий підхід і стимулює розвиток. У наборі діти знайдуть фігурки Бетмена, Робіна і Джокера. Керуючи Бетмобілем, відкриваючи й закриваючи тюремні двері, діти будуть практикуватися в дрібній моториці.

Гра за трьох різних персонажів і взаємодія між ними буде дуже корисна в соціальному та емоційному розвитку дітей. Набори LEGO DUPLO призначені для початківців будівельників, які дають дітям нескінченні можливості розвитку за допомогою ігор, а батьки - унікальну можливість провести час зі своїми маленькими супергероями.

  • Дивовижний набір LEGO® DUPLO® Печера Бетмена 10919 дозволяє дітям вчитися в динамічній грі і розвивати здібності супергероїв!
  • Печера Бетмена - це сцена для наслідування пригод Джокера, Бетмена і Робіна. У комплект також входить в'язниця з воротами,що відкриваються і закриваються,  і стильна модель Бетмобіля - все це спонукає вас придумувати історії під час гри.
  • Намагаючись спіймати Джокера™ і посадити його за ґрати, дошкільнята практикуватимуть моторику і навички вирішення проблем. Завдання не таке просте, тому що Джокер намагається вразити швидкий Бетмобіль з пускової установки!
  • У цій захоплюючій іграшці для малюків використовувалися елементи, відібрані таким чином, щоб у маленьких рук не було проблем зі з'єднанням деталей. Ця іграшка може стати відмінним стартом в конструюванні з цеглинок LEGO® для хлопчиків і дівчаток від 2 років, які люблять механічні моделі.
  • Печера має висоту близько 14 см, ширину 22 см і глибину 9 см, а довжина Бетмобіля становить близько 12 см.
  • Іграшку можна легко комбінувати з іншими наборами LEGO® DUPLO®.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code