ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Пряниковий будиночок Санти

Артикул:10976

LEGO® • Пряниковий будиночок Санти (10976)
1269 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
10976
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
DUPLO
Категорія:
Мої перші набори
Вік:
2-6
Деталі:
50
Коробка:
382 x 94 x 262
Дата виходу:
Вересень 2022

Пряниковий будиночок Санті LEGO® DUPLO® (10976) сповнений різдвяних деталей і спонукає вас використовувати свою уяву цілий рік.

Новорічний набір для дошкільнят від 2 років.
Ласкаво просимо до пряничного будиночка - затишного, засніженого будиночка Діда Мороза. Ця чарівна будівля наповнена святковим декором та деталями. Для Санти є крісло, різдвяні подарунки, плюшевий ведмедик, чайник та тарілка з печивом, а також веселі хлопчик та дівчинка, які прийшли до нього після гри у сніжки.

Ігрове навчання для малюків.
Усі набори LEGO DUPLO розроблені експертами та пропонують забавні історії, забавні кольори, безліч персонажів та безліч деталей, що дає маленьким дітям відмінний початок їхніх життєвих пригод.

  • Весілля на снігу — Пряниковий будиночок Санті LEGO® DUPLO® (10976) наповнений деталями, які надихнуть дошкільнят грати навіть у святкові дні.
  • Різдвяна іграшка - Прикрашений пряниковий будиночок включає крісло, ялинку, подарунки, плюшевого ведмедика, чайник і печиво для Санти і хлопчика і дівчинку, які відвідали його після гри в сніжки.
  • Навчання через гру. Вирушайте разом із дошкільником у зимові пригоди та познайомте його з Санта-Клаусом.
  • Ідея зіркового подарунка - якщо ви шукаєте подарунок на день народження, Різдво або інше свято для дітей віком від 2 років, виберіть цей казковий пряниковий будиночок
  • Весілля до стелі — пряниковий будиночок Санти LEGO® DUPLO® має розміри 25 см заввишки, 17 см завширшки і 10 см завглибшки.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code