ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Телескопічний навантажувач

Артикул:42133

LEGO® • Телескопічний навантажувач (42133)
349 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
42133
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Technic
Вік:
7-14
Деталі:
143
Коробка:
157 x 71 x 141
Дата виходу:
Березень 2022

Діти віком від 7 років, які люблять будівельні іграшки та евакуатори, відмінно повеселяться з цим набором «2 в 1». Збірна модель «Телескопічний навантажувач» LEGO® Technic (42133) відрізняється реалістичними функціями, такими як рульове управління, стріла, що піднімається, і вилка, що нахиляється. Ви можете зібрати піддон, піднімаючи який діти розігруватимуть різні пригоди на будівельному майданчику.
 
Модель «2 в 1».
З цим крутим набором для складання дітям буде чим зайнятися: модель телескопічного навантажувача перебудовується в іграшковий евакуатор з кермовим керуванням та підйомним краном.
 
Навчання в процесі гри.
Моделі LEGO®Technic оснащені реалістичними рухливими деталями та механізмами, покликаними у доступній формі познайомити юних конструкторів зі світом інженерного мистецтва.
  • Задоволення для дітей — любителі будівництва із задоволенням проведуть час, збираючи та граючи з цією моделлю телескопічного навантажувача LEGO® Technic (42133) для дітей.
  • Реалістичні функції — модель навантажувача має такі реалістичні деталі, як рульове управління, стріла, що піднімається, і вилка, що нахиляється.
  • Аксесуар-піддон — діти можуть влаштовувати рольові ігри, використовуючи телескопічний навантажувач для підйому та переміщення піддону.
  • Модель «2 в 1» — модель навантажувача перетворюється на іграшковий евакуатор з кермовим керуванням та підйомним краном, приносячи дітям ще більше задоволення від рольової гри на будівельному майданчику.
  • Для юних шанувальників вантажівок — цей будівельний набір призначений для дітей, які люблять будівельні іграшки та моделі евакуаторів.
  • Розміри моделі телескопічного навантажувача становлять понад 8 см заввишки, 17 см завдовжки та 7 см завширшки.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code