ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Тварини на фермі та у хліві

Артикул:60346

LEGO® • Тварини на фермі та у хліві (60346)
1999 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
60346
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
City
Категорія:
Ферма
Вік:
4-8
Деталі:
230
Коробка:
382 x 70 x 262
Дата виходу:
Червень 2022

Дітям сподобається веселитися на фермі з цим набором «Тварини на фермі та у хліві» LEGO® City (60346). Включає в себе іграшковий комор з працюючою лебідкою, класний трактор з причепом, теплицю і безліч милих тварин. Цей набір підходить як для одиночної гри, так і для спільного використання з друзями та сім'єю, а також 4 міні-фігурки, включаючи Піч з телесеріалу LEGO City.
 
Набір для дітей віком від 4 років.
У набір для дітей від 4 років входить ілюстрований буклет з інструкціями та базовий блок LEGO Starter Brick — основа особливої ??форми, у якому можна починати будувати. Крім того, діти можуть використовувати цифровий посібник зі збирання, щоб збільшувати і повертати моделі, щоб розглянути їх з усіх боків. Ця функція доступна у безкоштовному додатку «Інструкції зі збирання LEGO» для смартфонів та планшетів.
 
Грай та навчайся, набори ферми LEGO City відкриті для гри, а детально опрацьовані будівлі, реалістичні транспортні засоби та надихаючі персонажі спонукають до творчого відтворення сцен із реального життя новими та захоплюючими способами.
  • Весілля з тваринами на фермі для дітей від 4 років і старше — ігровий набір LEGO® City Тварини на фермі та у хліві (60346) з надихаючими персонажами та тваринами запрошує вас на нескінченний час творчих веселих ігор.
  • Що в коробці? Усередині є все, що потрібно дітям для будівництва комори, теплиці, трактора та причепа, а також 4 міні-фігурки, включаючи персонажа LEGO® City, а також білку, вівцю, ягня, свиню, порося та корову.
  • Кумедні функції та деталі: діти можуть використовувати лебідку, щоб завантажити знімний тракторний причіп, відкрити дах стогу сіна або подбати про тварин.
  • Подарунок для любителів тварин - іграшка-ферма LEGO® ідеально підходить для дня народження, Різдва та будь-якого іншого свята для дітей віком від 4 років і старше.
  • Розміри - Після будівництва комору має висоту 9 см, ширину 6 см і глибину 5 см.
  • У набір входять аксесуари для мініфігурок LEGO®: лопата, ножиці, вила, мітла та лійка.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code