ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Атака Темного піхотинця

Артикул:75324

LEGO® • Атака Темного піхотинця (75324)
1399 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
75324
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Star Wars
Категорія:
Мандалорець
Вік:
8-16
Деталі:
166
Коробка:
262 x 46 x 191
Дата виходу:
Березень 2022

Відсвяткуйте повернення Люка Скайуокера у другому сезоні «Зоряних воєн : Мандалорець», створивши набір «Атака Темного піхотинця» (75324) для шанувальників саги від восьми років. Модель є детально відтвореною сценою на борту імперського легкого крейсера, під час якої знову з'являється Люк. Є ліфт, що обертається, обертова бойова платформа і ковзна «силова» платформа для боротьби із темними штурмовиками. Також в набір входять 4 мініфігурки LEGO®, що надихають на творчі рольові ігри: Люк Скайуокер зі світловим мечем (новинка березня 2022 р.) та 3 темні штурмовики з бластерними гвинтівками.
 
Цифрові інструменти для конструювання.
Докладні інструкції зі збирання знаходяться в коробці і в безкоштовному додатку Інструкції зі збирання LEGO, який включає інтерактивні інструменти для відображення набору, щоб зробити творчу гру ще захоплюючі.
 
Дивні конструктори.
LEGO Group створює моделі космічних кораблів, транспортних засобів, місць та персонажів із всесвіту Star Wars™ з 1999 року. У широкому асортименті наборів знайдуться подарунки для шанувальників різного віку.
  • Конструктор LEGO® Star Wars™, що зображає дуель Люка Скайуокера з темними штурмовиками — модель «Атака Темного піхотинця» (75324), дозволить шанувальникам саги відтворити повернення Люка Скайуокера з другого сезону «Зоряних воєн : Мандалорець».
  • 4 мініфігурки LEGO® — Люк Скайуокер зі світловим мечем і 3 темні штурмовики з бластерними гвинтівками для творчої рольової гри.
  • Інтер'єр імперського легкого крейсера — ліфт, що обертається, бойова платформа для Люка, що обертається, і висувна «силова» платформа для боротьби із темними штурмовиками.
  • Подарунок для дітей віком від 8 років та старше — подаруйте цей конструктор зі 166 деталей творчим шанувальникам ««Зоряних воєн : Мандалорець» на Різдво, день народження або будь-яке інше свято.
  • Портативна іграшка - частина з ліфтом і коридором має розміри більше 10 см заввишки, 18 см завдовжки та 9 см завширшки, тому вона поміщається в рюкзак вашої дитини - так що з мініфігурками LEGO® можна грати. навіть на ходу.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code