ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Човник-винищувач піратів

Артикул:75346

LEGO® • Човник-винищувач піратів (75346)
1399 грн

Оцінити:

Артикул:
75346
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктори і аксесуари LEGO®
Вік:
8-14
Деталі:
285
Коробка:
262 x 191 x 46
Дата виходу:
Квітень 2023

Заохочуйте дітей досліджувати абсолютно нову галактику пригод із цією збірною моделлю піратського винищувача LEGO® (75346), що дебютувала у третьому сезоні «Зоряних воєн : мандалорець». Збірний винищувач оснащений кабіною для мініфігурок, що відкривається, двома шутерами і відсіком з тепловим детонатором. До набору також входять дві нові мініфігурки LEGO — льотчик-винищувач з бластерним пістолетом та Вейн з мечем — для ще більшої насолоди. Цей набір стане особливим подарунком для фанатів «Зоряних війн : мандалорці» у віці від восьми років і старше.

Новий спосіб конструювання.
Діти можуть насолоджуватися простим та інтуїтивно зрозумілим конструюванням за допомогою програми LEGO Builder. Вони можуть масштабувати та обертати модель у 3D, зберігати набори та відстежувати прогрес.

Круті конструктори.
LEGO Group створює моделі зорельотів, транспортних засобів, локацій та персонажів із всесвіту «Зоряних воєн» з 1999 року. Широкий асортимент наборів порадує шанувальників різного віку.

  • Star Wars: The Mandalorian Season 3 Човник-винищувач піратів (75346) — діти можуть розіграти власні галактичні пригоди за допомогою цього зібраного із кубиків LEGO® Star Wars набору.
  • Дві мініфігурки LEGO® Star Wars™ зі зброєю — пілот-винищувач з бластерним пістолетом та Вейн з мечем.
  • Створено для гри — піратський винищувач оснащений кабіною для мініфігурок, що відкривається, двома шутерами і відсіком з тепловим детонатором.
  • Подарунок для дітей віком від 8 років і старше: подаруйте цей конструктор із 285 деталей творчим фанатам «Зоряних війн : мандалорці» на свята, дні народження або будь-яке інше свято.
  • Збирай, грай і показуй - збірний піратський винищувач має розміри понад 5 см заввишки, 24 см завдовжки та 16 см завширшки.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code