ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Діорама «Політ над Зіркою Смерті»

Артикул:75329

LEGO® • Діорама «Політ над Зіркою Смерті» (75329)
2949 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
75329
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Star Wars
Категорія:
Епізоди I-VI
Вік:
18+
Деталі:
665
Коробка:
281 x 75 x 261
Дата виходу:
Квітень 2022

Зосередьтеся, як джедай, і дістаньте набір Діорама «Політ над Зіркою Смерті» (75329), щоб створити незабутню сцену нападу з «Зоряних війн: Нова надія». Модель показує дію з великою точністю — вона показує деталізовану поверхню Зірки Смерті та блокові моделі винищувача Дарта Вейдера TIE Advanced та двох винищувачів TIE у гонитві за X-wing Люка Скайуокера. Доповнює спогади про модель табличка зі словами Дарта Вейдера «Сила сильна з цим».
 
Відмінний подарунок.
Ця високоякісна колекційна модель стане чудовим подарунком вам та будь-якому дорослому фанату «Зоряних війн™» або досвідченому будівельнику LEGO®. У коробку включені інструкції, які проведуть вас через кожен крок збирання цього складного набору.
 
Галактика на кінчиках ваших пальців.
Все почалося давним-давно у далекій-далекій галактиці. Тепер сага може тривати у вас вдома з наборами LEGO Star Wars. Відкрийте великий вибір наборів для дорослих, які будуть доповнені новими діорамами з травня 2022 року.
  • Діорама «Політ над Зіркою Смерті» (75329) — закличте свою творчу Силу та відтворіть драму культової сцени «Зоряних війн : Нова надія» за допомогою цієї моделі LEGO®, яку можна зібрати та показати.
  • Зосередьтеся на складних деталях — неквапливо відтворіть поверхню Зірки Смерті та переслідуйте на винищувачах TIE та винищувачі TIE Advanced Дарта Вейдера  X-wing Люка Скайуокера.
  • Модель, покликана пробуджувати спогади. Доповніть незвичайний дизайн табличкою зі словами Дарта Вейдера: «З цією моделлю Сила сильна».
  • Створити колекцію — набір є частиною колекційної серії LEGO® Star Wars ™, до якої входять діорами, присвячені незвичайним сценам із саги «Зоряні війни».
  • Відмінна ідея для подарунка: набір із 665 предметів стане чудовим подарунком на день народження та Різдво для себе, дорослого шанувальника саги Star Wars ™ або досвідченого будівельника LEGO®.
  • Ідеальна прикраса – збірна сцена Star Wars ™ має розміри більше 10 см заввишки, 22 см завширшки і 15 см завглибшки.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code