ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Lotus Evija

Артикул:76907

LEGO® • Lotus Evija (76907)
969 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
76907
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Speed Champions
Вік:
8-16
Деталі:
247
Коробка:
262 x 72 x 141
Дата виходу:
Березень 2022

Набір Lotus Evija LEGO® Speed ??Champions (76907) передає елегантну простоту та інноваційний дизайн повністю електричного гіперкара. Модель ідеально підходить для дітей та любителів машин будь-якого віку, дарує чудові враження від захоплюючого складання, ідеально підходить для демонстрації та дозволяє влаштувати запаморочливі швидкісні перегони.
 
Електронні інструкції зі збирання.
У цей набір з колекційною іграшковою машиною входить друкована інструкція, а у безкоштовному додатку LEGO Building Instructions для смартфонів та планшетів є електронний посібник. Його інтуїтивно зрозумілі інтерактивні інструменти масштабування та повороту дозволяють вам у процесі збирання розглядати моделі з усіх боків.
 
Відтворення культових автомобілів.
У ігрових наборах LEGO Speed ??Champions представлені міні-версії провідних та найвідоміших автомобілів світу. Моделі ідеально підходять для демонстрації і чудово показують себе в захоплюючих гоночних змаганнях з іншими машинами з лінійки Speed ??Champions.
  • Відтворіть перший англійський повністю електричний гіперкар — ця модель-репліка Lotus Evija LEGO® Speed ??Champions (76907) порадує шанувальників автомобілів та дітей, які люблять творчі ігри.
  • Що в коробці? — Все необхідне для складання моделі-копії Lotus Evija плюс мініфігурка водія в гоночному костюмі Lotus, гоночному шоломі, у перуці та з гайковим ключем.
  • Збирайте, грайте та демонструйте — діти та шанувальники автомобілів зможуть вивчити в процесі складання інноваційний дизайн Lotus Evija, а потім виставити свою модель або приєднатися до друзів для участі у перегонах Speed ??Champions.
  • Подарунок на будь-який випадок — цей набір LEGO® Speed ??Champions з 247 деталей можна подарувати на день народження, свято або з будь-якого іншого приводу дітям від 8 років і тим, хто пристрасно захоплений потужними автомобілями.
  • Насичена деталями — модель Lotus Evija налічує більше 4 см заввишки, 15 см завдовжки і 7 см завширшки. У двомісній кабіні багато місця, і модель має безліч справжніх деталей.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code