ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Погоня за птеранодоном

Артикул:76943

LEGO® • Погоня за птеранодоном (76943)
779 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
76943
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Jurassic World
Вік:
4-8
Деталі:
94
Коробка:
262 x 61 x 141

З цим ігровим набором «Погоня за птеранодоном» (76943) для дітей від 4 років малюки зможуть навчитися збирати і за ролями розігрувати захоплюючі історії з «Світу Юрського періоду». У ньому є моделі іграшкового баггі, рибного прилавка та пристані. У набір, який стане чудовим подарунком для люблячих динозаврів дітей, також входить рухлива фігурка птеранодону та дві мініфігурки з вудкою та ласо, щоб надихнути на творчу гру.
Електронні інструкції.
Прості інструкції в картинках ідеально підходять для дітей, які тільки-но вчаться читати. І не забувайте про безкоштовну програму LEGO® Building Instructions, де можна знайти електронні інструкції та інструменти для масштабування та повороту, які зроблять складання моделей ще цікавішими.
Збирайте разом!
Іграшки для складання LEGO 4+ знайомлять дітей із всесвіту улюблених фільмів, персонажів серіалів та повсякденних героїв. Ці моделі спеціально робляться зі стартовими модулями, тому навіть новачки зможуть з мінімальною допомогою від старшого брата або дорослого зібрати техніку, споруди та багато іншого.
  • Стартовий набір — подаруйте дітям віком від 4 років перше знайомство із всесвітом LEGO® Jurassic World за допомогою набору «Погоня за птеранодоном» (76943), що включає фігурку птеранодону і моделі баггі і пристані.
  • Дві мініфігурки LEGO® — у цьому ігровому наборі з іграшковим динозавром представлені мініфігурки Мейсі та Оуена Греді з елементами-аксесуарами, включаючи вудку та ласо для захоплення фігурки птеранодону.
  • Швидке складання баггі та пристані — іграшковий баггі збирається на основі стартового модуля шасі, так що це можна зробити легко та швидко, і в ньому є місце для Оуена Греді. На пристані є прилавок із фігурками риби та краба.
  • Ідея подарунка для дітей віком від 4 років — цей стартовий набір LEGO® Jurassic World з 91 деталі легко збирати та перебудовувати після насиченої пригодами гри. Він стане забавним подарунком на день народження, свято чи просто сюрпризом для дітей.
  • Портативна гра — висота пристані становить понад 9 см, ширина — 12 см, а глибина — 13 см. Набір міститься в рюкзаку дитини, так що його можна брати із собою на ігрові зустрічі.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code