ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Переслідування атроцираптора на мотоциклі

Артикул:76945

LEGO® • Переслідування атроцираптора на мотоциклі (76945)
779 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
76945
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Jurassic World
Вік:
6-12
Деталі:
169
Коробка:
260 x 140 x 60
Дата виходу:
Квітень 2022

Шанувальники можуть пережити захоплюючі події Jurassic World Dominion за допомогою конструктора Атроцираптор: погоня на мотоциклі (76945). Це ідеальний подарунок для дітей віком від шести років і старше, які заслуговують на винагороду. Включає рухливу фігурку атроцираптора, мотоцикл, збірний цегляний ринок з стіною, що перевертається, і арену, що обертається, для битв з динозаврами.
Рольова гра.
До цього портативного набору входять мініфігурки Оуена Грейді та Рейна Делакура з транквілізаторними пістолетами, а також дві фігурки маленьких динозаврів для захоплюючої творчої рольової гри. Він також поставляється з докладними інструкціями, які допоможуть навіть будівельникам-початківцям отримати задоволення від будівництва. Моделі можна комбінувати з набором для втечі тиранозавра та атроцираптора (76948) для ще більш захоплюючої гри.

Весілля з динозаврами
Набори LEGO® Jurassic World включають відлиті під тиском збірні фігурки динозаврів, мініфігурки та деталізовані транспортні засоби для рольових ігор, створення власних історій або просто створення колекційних моделей для демонстрації.

  • Діти зможуть пережити пригоди у світі Юрського періоду з грою «Переслідування атроцираптора на мотоциклі» (76945)
  • До набору входять 2 мініфігурки LEGO® та динозаври — Оуен Грейді та Рейнн Делакур з транквілізаторами, рухлива фігурка Атроцираптора та 2 фігурки маленьких динозаврів для рольових ігор.
  • Багато захоплюючих функцій, у тому числі мотоцикл Оуена, збірний ринок, стіна, що перекидається, через яку може прорватися атроцираптор або мотоцикл, і обертова арена для дитинчат динозаврів.
  • Ідея подарунка для дітей віком від 6 років, у цей набір можна грати одному або з друзями. Подаруйте творчим дітям на день народження, Різдво чи інше свято.
  • Цікаве поєднання - ринок близько 6 см заввишки, 17 см завширшки і 13 см завглибшки. Можна комбінувати з Tyrannosaurus та Atrociraptor Escape (76948).

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code