ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Втеча тиранозавра

Артикул:76944

LEGO® • Втеча тиранозавра (76944)
2099 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
76944
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Jurassic World
Вік:
4-8
Деталі:
140
Коробка:
380 x 55 x 260

Малюкам, які люблять динозаврів та круту техніку, сподобається вчитися збирати моделі з ігровим набором «Втеча тиранозавра» LEGO® Jurassic World (76944) для дітей віком від 4 років. У ньому є аеропорт з вертолітним майданчиком, гараж, вертоліт, баггі і огорожа, що руйнується, а також рухлива фігурка тиранозавра. Також у набір входять три мініфігурки: Оуен Греді, Зія Родрігес та співробітник служби охорони природи — з елементами аксесуарів, такими як яйце динозавра та рація, щоб надихнути на творчу гру.
Прості інструкції.
Зрозумілий посібник у картинках ідеально підходить для дітей, які тільки вчаться читати, а інтерактивні електронні інструкції у безкоштовному додатку LEGO Building Instructions роблять складання моделей ще більш захоплюючим.
Весілля для всієї родини.
Іграшки для складання LEGO 4+ — це чудові подарунки, які познайомлять маленьких дітей зі всесвіту улюблених фільмів, телевізійних персонажів та повсякденних героїв. Вони представлені моделі зі стартовими модулями, так що навіть новачки впораються зі збіркою з невеликою допомогою дорослого або старшого брата або сестри.
  • Стартовий набір — познайомте дітей віком від 4 років із всесвітом LEGO® Jurassic World за допомогою ігрового набору «Втеча тиранозавра» (76944), що включає аеропорт, вертоліт, баггі і фігурку тиранозавра.
  • Три мініфігурки LEGO® — Оуен Греді, Зія Родрігес та співробітник служби охорони природи з елементами аксесуарів, включаючи іграшкову рацію та транквілізатор, для захоплюючої рольової гри.
  • Багато компонентів, що надихають на гру — аеропорт з вертолітним майданчиком і гаражем, клітка, що можна перевозити на вертольоті або в баггі, і огорожа, що руйнується, щоб розіграти втечу динозавра.
  • Ідея подарунка для дітей віком від 4 років — цей набір LEGO® Jurassic World із 140 деталей легко збирати та перебудовувати після втечі грізного динозавра. Він стане забавним подарунком на день народження, свято чи просто сюрпризом для дітей.
  • Портативний набір для гри на ходу — висота аеропорту становить понад 15 см, ширина — 16 см, а глибина — 6 см. Висота тиранозавра понад 11 см.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code