ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Нектарка Шурі

Артикул:76211

LEGO® • Нектарка Шурі (76211)
2099 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
76211
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Super Heroes
Категорія:
Marvel™
Вік:
8-14
Деталі:
355
Коробка:
262 x 76 x 282

Модель Нектарка Шурі LEGO® Marvel (76211) не тільки виглядає вражаюче, але і відмінно підходить для розваги! Прихильники «Чорної пантери» від восьми років і старше дадуть волю своїй уяві, граючи з цим дивовижним транспортним засобом.

Відмінно підходить для гри та зберігання на полиці. Ця вражаюча модель є точною копією літаючого корабля, що пілотується Шурі у фільмі Marvel Studios "Чорна пантера: Ваканда в моєму серці". За допомогою шарнірів крила можна складати вперед або назад. У задній частині корабля знаходиться збройовий відсік Шурі, а в передній — два шутери. У набір входять чотири мініфігурки — Шурі, Айронхарт MK 1, Накія та Аттума — всі вони оснащені цікавою зброєю та аксесуарами.

  • Ваканда назавжди! - Набір «Нектарка Шурі» LEGO® Marvel (76211) порадує шанувальників «Чорної пантери» та надихне їх на творчі ігри у Ваканді та за її межами.
  • Чотири персонажі - мініфігурки Шурі, Айронхарт MK 1, Накія і Аттума, а також спис, обручі з лезами і реактивний ранець. Збірний корабель з двома шутерами, двигунами, що обертаються, і крилами, що складаються.
  • Легко вступайте в бій — рухомі двигуни та крила можна розмістити так, щоб розіграти різні ігрові сценарії з чотирма персонажами та аксесуарами.
  • Подарунок для фанатів Marvel — чудовий подарунок на день народження або свято для супергероїв восьми років і старше.
  • Пригоди в небі - корабель Шурі  має розміри більше 7 см заввишки, 27 см завдовжки та 26 см завширшки, і його можна легко комбінувати з іншими конструкторами LEGO® Marvel.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code