ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Манчкін: Стимпанк (Munchkin Steampunk) 10514

Артикул:10514

Третя планета • Манчкін: Стимпанк (Munchkin Steampunk) 10514 (10514)
639 грн

Оцінити:

Артикул:
10514
Бренд:
Третя планета
Тип:
Настільна гра
Тип гри:
Манчкін
Вік:
12+
Гравців:
3-6
Коробка:
150 х 200 х 55
Час гри:
60-90

Манчкін Стімпанк – нове втілення улюбленого «Манчкіна». Цього разу учасникам належить ошукувати та підставляти товаришів серед механізованих артефактів промислової революції, що зайшла кудись не туди. Перемагайте велетенських роботів на парових двигунах, подорожуйте на власному дирижаблі, боріться за моноклі і, нехай простить мене королева, бережіть шестерні від карієсу зубчиків. Крім стильного оформлення нам доведеться забути про раси. Так, так, класи залишилися, а ось рас у Стимпанку немає. З класів нам буде доступний: Першопроходець, Воротила, Офіцер і Механік. Останній з них володіє цікавою властивістю: порахуй шестерні на манатках, використовуваних в бою, і отримай за кожну бонус. 
Манчкін: Стимпанк — це дві колоди карт: картки дверей і скарбів. Кожен манчкін прагне будь-що-будь прокачатися до 10-го рівня і бути визнаним переможцем. Рівні отримуємо від продажу манаток, застосування спеціальних карт, що підвищують рівень, і найголовніше — від перемоги над монстрами, які прогулюються вуличками міста, гримлячи своїми шестернями і скрипучими механізмами. Поєдинок із монстром може закінчитися і поразкою — в цьому випадку біжімо світ за очі, поки нас не розчавила купа металевого непотребу. Підставляйте друзів, заважайте їм у поєдинках, запрошуйте до себе на допомогу і все це заради одного — прокачатися швидше за інших.
Увага! Настільна гра «Манчкін Стімпанк» Повністю самостійна та не потребує інших наборів! Тим не менше, вона сумісна з усіма іграми серії «Манчкін».
 
Вміст коробки:
  • 168 карток (86 карток дверей, 82 картки скарбів)
  • 1 кубик
  • правила гри
 

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code