ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Обстріл Білла-Бумера. Додатковий рівень

Артикул:71366

LEGO® • Обстріл Білла-Бумера. Додатковий рівень (71366)
999 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
71366
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Super Mario
Вік:
7-14
Деталі:
132
Коробка:
262 x 191 x 46
Дата виходу:
Серпень 2020

Додай цей набір до стартового набору LEGO® Super Mario™ і приготуйся до обстрілу Білла-Бумера! Переможи Скромнягу і застрибни на обертову платформу. Вибери шипований край чи ризикни втриматися на слизькому. Чим швидше ти крутишся, так щоб не впасти і не бути збитим Біллом-Бумером, тим більше монет отримаєш. Підніми супергриб, щоб LEGO® Маріо не обпікся і йому не замакітрилося в голові.

  • Дітям сподобається цей запаморочливий рівень, який вони зможуть зібрати з набору «Обстріл Білла-Бумера» (71366) та додати до стартового набору «Пригоди з Маріо» LEGO® Super Mario™.
  • Цей унікальний конструктор включає в себе обертову платформу для фігурки Маріо LEGO® (не входить в комплект), спиннер з двома фігурками «літаючих» Біллів-Бумерів, а також фігурки Скромняги і Супергріба, з якими ігри стануть ще цікавіше.
  • Гравці зможуть встановити фігурку Маріо LEGO® (не входить в комплект) на одну зі сторін платформи: з шипами або без шипів, щоб ускладнити гру. Скільки обертів встигне зробити Маріо LEGO, перш ніж впаде або буде збитий?
  • Цей творчий набір LEGO®, що включає в себе 132 елемента, стане прекрасним подарунком на день народження або інше свято для дітей у віці від 7 років, у яких вже є стартовий набір «Пригоди з Маріо» (71360), а також надихне їх на створення власних унікальних ігрових рівнів.
  • Цей модульний набір розміром трохи більше 11,5 см у висоту, 24 см в довжину і 20 см в ширину можна перебудовувати і об'єднувати зі стартовим набором і різними додатковими наборами.
  • Для ігор з цим додатковим набором не потрібні батарейки: додайте до нього фігурку Маріо LEGO® з стартового набору «Пригоди з Маріо», щоб придумати ще більш захоплюючі ігрові рівні.
  • У безкоштовному додатку LEGO® Super Mario ™ діти знайдуть цифрові інструкції по збірці, круті інструменти перегляду і матеріали для натхнення. Відвідайте сайт LEGO.com/devicecheck, щоб подивитися список сумісних пристроїв на базі ОС Android і iOS.
  • Творчі набори LEGO® Super Mario ™ допомагають оживити улюбленого персонажа всієї родини і переносять його пригоди в реальний світ. Їх можна доповнювати і перебудовувати, щоб створювати нескінченні ігрові рівні і насолоджуватися їх проходженням в поодинці або разом з сім'єю або друзями.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code