ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Погоня за Циклопом

Артикул:76830

LEGO® • Погоня за Циклопом (76830)
759 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
76830
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Disney
Категорія:
Disney Pixar
Вік:
4-7
Деталі:
87
Коробка:
189 x 140 x 43
Дата виходу:
Квітень 2022

Ваш маленький новобранець любить Базза Лайтера? Відмінним подарунком для нього стане конструктор Погоня за Циклопом (76830). Діти можуть відтворювати сцени з диснеївського і піксарівського мультфільму — останньої історії про народження Базза Лайтера — одночасно навчаючись будувати з кубиків LEGO®. Мініфігурка Базза Лайтера має скафандр і шолом, а у робота рухливі руки та ноги та дисковий шутер для динамічної битви. 

Прості моделі для новачків у космосі.
Набори LEGO 4+ сповнені творчих елементів, які гарантовано принесуть задоволення. Початковий кубик є міцною основою для складання, а в кожному пакеті кубиків є фігурка, так що ви можете розпочати рольову гру ще до того, як набір буде готовий. 

Краща розвага для всієї родини.
Іграшки 4+ дозволяють дорослим будувати разом з дітьми. Для тих, хто ніколи раніше не грав у кубики LEGO, не турбуйтеся — цей колекційний набір Buzz Lightyear поставляється з простими в збиранні ілюстрованими інструкціями, тому навіть діти, які тільки вчаться читати, зможуть зібрати модель.

  • Оживіть сцени з фінальної історії  Базза Лайтера з набором Disney та Pixar Погоня за Циклопом (76830) для дітей від чотирьох років і старше.
  • Збірна іграшка для шанувальників Базза Лайтера, що включає мініфігурки Базза Лайтера та Ізі LEGO® з космічними шоломами та обладунками, а також збірного рухомого робота та 3 види зброї. 
  • Настав час йти на допомогу — рухаючи іграшкового робота, стріляючи дисками і підганяючи героїв у бій, шанувальники Базз Лайтера виявляться у світі уявних пригод та екшену.
  • Набори LEGO® 4+, подаровані шанувальникам Базза Лайтера віком від 4 років, прості у складанні і допомагають дітям навчитися будувати за допомогою початкових кубиків, що додаються, і чітких ілюстрованих інструкцій.
  • Подарунок на день народження для гри та прикраси - іграшковий робот висотою близько 12 см, тому його можна поставити на полицю, щоб він завжди був під рукою.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code