ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Monster Jam™ Dragon™

Артикул:42149

LEGO® • Monster Jam™ Dragon™ (42149)
779 грн

Оцінити:

Артикул:
42149
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Technic
Вік:
7-14
Деталі:
217
Коробка:
262 x 141 x 91
Дата виходу:
Січень 2023

Дітям віком від 7 років, які люблять перегони Monster Jam™, сподобається автомобіль LEGO® Technic Monster Jam™ Pull-Back (42149). Він оснащений дивовижними деталями дракона, такими як шипи та роги. Завдяки реалістичній графіці та кольорам діти можуть відтворити свої улюблені сцени з арени Monster Jam.

Модель 2-в-1 — це вдвічі веселіше.
Коли діти готові до чогось нового, вони можуть переробити цю модель 2-в-1 на всюдихід-крокодил. Двигун Pullback дозволяє вам насолоджуватися гонками та відтворювати трюки, які можна побачити на справжній арені Monster Jam.

Чудове знайомство зі світом інженерії.
Моделі LEGO Technic мають реалістичні механізми та рух, знайомлячи конструкторів LEGO зі світом інженерії в доступній та реалістичній формі. Просте та інтуїтивно зрозуміле будівництво стане можливим завдяки додатку LEGO Builder. Діти можуть збільшувати та обертати 3D-моделі, зберігати набори та відстежувати свій прогрес.

  • Подарункова вантажівка-монстр — автомобіль LEGO® Technic Monster Jam™ Dragon™ (42149) можуть будувати та брати участь у гонках діти. Він оснащений двигуном, що повертається назад, а модель 2-в-1 забезпечує години задоволення.
  • Створено для рольових ігор - тяговий привід дозволяє розганяти машину, а потім виконувати феноменальні трюки та стрибки.
  • Іграшка 2-в-1 - коли діти будуть готові до нових випробувань, вони зможуть переробити модель у крокодила всюдихода з двигуном, що тягне назад
  • Графіка дракона - діти можуть прикрасити свій автомобіль Monster Jam™ наклейками, щоб він виглядав як справжні вантажівки-монстри.
  • Для дітей віком від 7 років — ідеальне знайомство з інженерією та будівництвом для юних шанувальників Monster Jam™, а також чудовий подарунок.
  • Якраз для ігор - транспортний засіб приблизно 12 см у висоту, 19 см в довжину і 11 см в ширину.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code