ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Помешкання панди

Артикул:21245

LEGO® • Помешкання панди (21245)
2099 грн

Оцінити:

Артикул:
21245
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Minecraft
Вік:
8-16
Деталі:
553
Коробка:
262 x 282 x 95,5
Дата виходу:
Січень 2023

LEGO® Minecraft® Помешкання панди (21245) — приголомшлива іграшка для гравців Minecraft, які люблять панд. Ця гігантська панда також є мебльованим будинком, який напевно сподобається дітям від восьми років і старше.

Будинок, який виглядає і рухається, як панда.
Цей 3-поверховий будинок у формі панди має отвір у задній частині, через який діти можуть потрапити до мебльованих кімнат. Конструкція рухлива і включає шарнірну головку, а це означає, що будинок у формі панди можна поставити на дві або чотири ніжки або навіть в сидяче положення. У кожному положенні можна регулювати інтер'єр кімнат. У набір входять фігурки дослідника джунглів, панди, дитинчата панди та скелетів, з якими доведеться боротися. Перед головною моделлю розкинулися бамбукові джунглі, де діти можуть вдатися до улюбленого заняття. годування тортом панд. Для більшого задоволення цифрова програма LEGO Builder дозволяє масштабувати та обертати модель під час складання.

  • Набір «Помешкання панди» — LEGO® Minecraft® Помешкання панди (21245) являє собою триповерховий будинок панди з кімнатами та кінцівками, які рухаються, як у панди.
  • Можливості Minecraft® — точно відтворені аксесуари та фігурки, включаючи дослідника джунглів, панду, дитинча панди та скелета, надихають на нескінченні пригоди.
  • Гра в реальне життя - діти будують великий будинок з пандою, з якого вони можуть виконувати квести Minecraft®, боротися з мобами та піклуватися про тварин.
  • Подарунок для гравців Minecraft®. Цей зручний набір панди стане чудовим подарунком на день народження, Різдво чи будь-яке інше свято для шанувальників Minecraft® від 8 років та старше.
  • Розширена гра. Будинок панди має висоту 22 см, ширину 11 см та глибину 10 см та з'єднується з іншими наборами LEGO® Minecraft.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code