ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Покинуте село

Артикул:21190

LEGO® • Покинуте село (21190)
2099 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
21190
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Minecraft
Вік:
8-16
Деталі:
422
Коробка:
282 x 76 x 262
Дата виходу:
Серпень 2022

Гравці Minecraft® можуть вступити в бій та творчо відтворити сцени зі своєї улюбленої гри з універсальним набором LEGO® Minecraft «Покинуте село» (21190).

Набір Minecraft Multiple.
Цей універсальний набір включає чотири секції: будинок мисливця на зомбі з ліжком, грубкою, свічками, верстатом, смолоскипами і щитом; майстерня зомбі-поселенця з піччю, багаттям, підставкою для обладунків та алмазною бронею; гарбузове поле зомбі-фермера з компостером та смолоскипами, а також занедбаний будинок з гарбузами, бочками, різаком та чорним котом. Місія гравця полягає в тому, щоб врятувати покинуте село від зомбі та відбудувати його по-своєму, щоб підготуватися до наступних пригод.

  • Створюйте та розігруйте битви у стилі Minecraft — з набором LEGO® Minecraft «Покинуте село» (21190) діти можуть використовувати всі свої знання Minecraft, щоб відвоювати та відновити поселення зомбі.
  • Набір з чотирьох предметів: дві фігурки зомбі та мисливця на зомбі, табір мисливця на зомбі, майстерня зомбі-поселенця, гарбузове поле зомбі-фермера, покинутий будинок та безліч реалістичних аксесуарів.
  • Безмежні творчі веселощі — гравці повинні відвоювати дивне село у зомбі, перебудувати його по-своєму та підготуватися до наступних пригод у стилі Minecraft.
  • Подарунок для дітей. Цей практичний набір, натхненний грою, стане чудовим подарунком на день народження, Новий рік або будь-яке свято для шанувальників Minecraft від 8 років та старше.
  • Багато кумедних ідей - занедбаний будинок 8 см заввишки, 14 см завширшки і 10 см завглибшки. Окремі елементи легко перебудовуються та комбінуються з іншими наборами цієї серії.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code