ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Creator Білий кролик

Артикул:31133

LEGO® • Creator Білий кролик (31133)
739 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
31133
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Creator
Категорія:
Істоти 3 в 1
Вік:
8-16
Деталі:
258
Коробка:
262 x 191 x 61
Дата виходу:
Січень 2023

Діти віком від 8 років і старші можуть розігрувати забавні історії за допомогою набору «Білий кролик» LEGO® Creator 3 - 1 (31133). Являє собою кролика з рухомою головою, лапками, ротом та вухами. Також для вихованця готують два ласощі: моркву або квіточку.

Беззупинна творча розвага для любителів тварин.
З набором LEGO Creator 3 в 1 діти можуть грати з трьома різними моделями. Вони можуть побудувати кролика, а потім перетворити його на гарного папугу какаду, що харчується насінням, або на чарівного білого тюленя з рибними ласощами.

Захоплююча цифрова розвага для шанувальників LEGO Додаток LEGO Builder допоможе дітям у процесі збирання, щоб вони могли масштабувати, обертати та візуалізувати модель у міру збирання, надаючи їм задоволення від самостійного збирання.

  • Іграшка 3-в-1. Любителі тварин можуть нескінченно веселитися з набором «Білий кролик» LEGO® Creator 3-в-1 (31133) для білого кролика, папуги-какаду та білого тюленя.
  • Необмежені ігрові можливості - діти можуть грати з кроликом у лісі, з папугою-какаду, що сидить на дереві, або з білим тюленем, що плаває в морі.
  • Ті, що рухаються - кролик рухає головою, лапками, ротом і вухами, папуга може рухати крилами, хвостом, шиєю і повертати голову на 360 градусів, а тюлень рухає ротом і плавцями.
  • Багато аксесуарів - у кролика є морквина та квітка, папуга може «є» насіння, а тюленя має рибку, яку можна прикріпити до рота.
  • Fun to Build - Цей конструктор із 258 деталей дозволяє дітям віком від восьми років отримувати задоволення та отримувати задоволення від конструювання. Це творчий подарунок для шанувальників LEGO®.
  • Весілля на ходу - висота кролика 15 см, завдяки чому діти можуть легко взяти його з собою будь-куди.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code