ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Сімейний будинок на колесах

Артикул:10986

LEGO® • Сімейний будинок на колесах (10986)
699 грн

Оцінити:

Артикул:
10986
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
DUPLO
Категорія:
Мої перші набори
Вік:
2-6
Деталі:
31
Коробка:
282 x 262 x 118
Дата виходу:
Січень 2023

Вирушайте разом з дитиною у захоплюючу пригоду з міським сімейним будиночком на колесах LEGO® DUPLO® (10986). Допоможіть маленьким будівельникам створити симпатичний будинок на колесах, що прикріплюється до машини. Дошкільнята старше двох років можуть зібрати будиночок і вирушити до обраного місця. Хто знає, які пригоди на них чекають і кого вони зустрінуть!

Творча гра. Діти можуть відтворити сімейне життя на ходу з двома фігурками, які розміщуються на сидінні в машині. Вони також можуть провести відпустку з друзями, посидіти біля багаття, розповідаючи історії чи попиваючи какао.

Заохочує розповідати історії.
Набори LEGO DUPLO Town дають дітям свободу грати та самовиражатися. Улюблені декорації, безліч персонажів та безпечних для малюків блоків надихають дошкільнят на творчу гру.

  • Заохочуйте самовираження вашої дитини у веселих пригодах із міським сімейним будинком на колесах LEGO® DUPLO® (10986).
  • Все, що потрібно для подорожей - в набір входять машинка, в яку поміститься доросла та дитяча фігурка, будиночок на колесах, який можна від'єднати від машини, багаття, кухоль та каструля.
  • Розвага з уявою: дошкільнята віком від двох років і старші любитимуть грати з машиною та відтворюватимуть сцени з сімейного життя під час кемпінгу у вибраному місці.
  • Веселе дозвілля з сім'єю — вихователі та батьки можуть приєднатися до малюків і весело провести час у поході з цією креативною іграшкою, яка заохочує ігри для будь-якого віку.
  • Маленький розмір, велике задоволення - машина і будинок 18 см заввишки, 30 см завдовжки і 10 см завширшки.

 


Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code