ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Трактор для вирощування фруктів та овочів

Артикул:10982

LEGO® • Трактор для вирощування фруктів та овочів (10982)
699 грн

Оцінити:

Артикул:
10982
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
DUPLO
Категорія:
Мої перші набори
Вік:
1.5-4
Деталі:
19
Коробка:
354 x 191 x 91
Дата виходу:
Березень 2023

Набір LEGO® DUPLO® My First «Трактор для вирощування фруктів та овочів» (10982) пропонує безліч цікавих способів для навчання малюків. Дошкільнята приєднуються до фермера, який збирає врожай фруктів й овочів з допомогою керованого трактора й трьох причепів. Діти віком від 1,5 року покращують свою моторику, вивчаючи, як ростуть фрукти й овочі, а також складаючи кубики, щоб «виростити» рослини. Дошкільнята можуть сортувати овочі за кольором — підібрати рослину до її причепа або використати свій творчий потенціал і самовираження, щоб змішати кольори або навіть поміняти вирази облич місцями!

Розвивальні іграшки, які роблять навчання веселим.
Усі іграшки LEGO DUPLO майстерно створені з веселими історіями, яскравими кольорами, цікавими персонажами й безліччю деталей, щоб розвивати ранні навички маленьких дослідників. Цей набір сумісний з іншими іграшковими наборами серії «My First Organic», а також з усіма іншими моделями LEGO DUPLO.

  • Розваги на фермі для маленьких гурманів - LEGO® DUPLO® First Трактор для вирощування фруктів та овочів (10982) розвиває дрібну моторику та вчить дітей вирощувати рослини.
  • Харчові іграшки для малюків - включають трактор, три різнокольорові причепи, кубики брокколі, помідори та ананаси та фігурку молодого фермера.
  • Навчання, граючись — малюки приєднуються до молодого фермера, який збирає фрукти та овочі своїм трактором, який їздить на мотоциклі, і сортує фрукти та овочі в барвисті трейлери.
  • Подарунок для дітей, які люблять фермерські іграшки - подаруйте цей набір маленьким фермерам віком від 18 місяців на дні народження, урочисті події або як сюрприз.
  • Розмір для маленьких ручок - трактор із причепами має висоту понад 17 см, довжину 45 см і ширину 7 см

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code