ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Мікровинищувач зореліт Боба Фетта

Артикул:75344

LEGO® • Мікровинищувач зореліт Боба Фетта (75344)
369 грн

Оцінити:

Артикул:
75344
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Star Wars
Категорія:
Мікрофайтери
Вік:
6-12
Деталі:
85
Коробка:
141 x 122 x 46
Дата виходу:
Січень 2023

Ознайомте дітей із іграшками LEGO® Star Wars ™ за допомогою ігрового набору Зореліт Боби Фетта (75344) для дітей віком від шести років та старших. Ця іграшкова версія культового винищувача LEGO з класики «Зоряних воєн», «Зоряних воєн : Мандалорець» та «Зоряних війн : Книга Боби Фетта», оснащена двома шутерами та регульованими крилами для режимів польоту та приземлення. Включає фігурку LEGO Боба Фетта з бластером і реактивним ранцем. Фігурка поміщається в кабіну, що відкривається.

Додаток LEGO Builder. Додаток LEGO Builder допоможе вашій дитині розширити свої ігрові можливості за допомогою інструкцій та інтерактивних інструментів для масштабування та повороту моделі, щоб ваші малюки могли впевнено будувати.

Галактика, повна пригод.
Компанія LEGO Group створює моделі космічних кораблів, транспортних засобів, місць та персонажів із всесвіту «Зоряних війн» з 1999 року. У широкому асортименті наборів знайдуться подарунки для шанувальників різного віку.

  • LEGO® Star Wars ™ Microfighter (75344) — юні фанати можуть відтворити історії з «Зоряних війн : Книга Боби Фетта» за допомогою цієї зібраної з кубиків міні-версії мікровинищувача Боби Фетта.
  • Мініфігурка LEGO® у комплекті — персонаж LEGO Star Wars ™ Боба Фетт оснащений бластером та реактивним ранцем, щоб надихнути на творчу гру.
  • Кумедні особливості: корабель Боби Фетта має кабіну з місцем для мініфігурки LEGO®, 2 шутери і регульовані крила для режимів польоту і посадки.
  • Різні способи комбінування мікрофайтерів — цей конструктор можна комбінувати з іншими мікрофайтерами LEGO® Star Wars ™, щоб отримати ще більше ігрових можливостей.
  • Подарунок на будь-який випадок для дітей віком від шести років і старше — цей набір LEGO® Star Wars ™ із 85 предметів стане чудовою нагородою, сюрпризом, подарунком на день народження або інше свято.
  • Весілля на ходу - Micro fighter має розміри більше 6 см заввишки, 9 см завдовжки і 8 см завширшки. Його можна легко запакувати в рюкзак, щоб дитина не нудьгувала в дорозі.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code