ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
NASCAR® Next Gen Chevrolet Camaro ZL1

Артикул:42153

LEGO® • NASCAR® Next Gen Chevrolet Camaro ZL1 (42153)
2099 грн

Оцінити:

Артикул:
42153
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Technic
Вік:
9-16
Деталі:
672
Коробка:
382 x 262 x 70,5
Дата виходу:
Березень 2023

Перед вами складний проєкт для дітей віком від 9 років, які обожнюють автомобілі для перегонів! Вони насолоджуватимуться надбанням нових навичок, збираючи всі деталі цієї моделі. Потім вони зможуть дослідити її реалістичні можливості, як-от кермове управління, капот, що відкривається, і двигун V8 з рухомими поршнями. Ця іграшкова модель також чудово виглядає як колекційний предмет інтер'єру на поличці, і стане прекрасним варіантом для будь-якого шанувальника NASCAR ушанувати своє захоплення з допомогою гри.

Унікальний досвід будування.
Дозвольте додатку LEGO Builder супроводжувати вас і вашу дитину в інтуїтивній будівельній пригоді, доки ви створюєте модель NASCAR Chevy Camaro. Масштабуйте й обертайте моделі в 3D, зберігайте набори й відстежуйте власний прогрес.

Інженерне завдання.
Складні іграшки LEGO Technic відрізняються реалістичним рухом і механізмами, що в доступній формі знайомлять конструкторів LEGO з інженерною справою.

  • Колекційна модель NASCAR® - діти віком від 9 років, які люблять гоночні автомобілі, можуть весело будувати та досліджувати з цим набором LEGO® Technic Новий Chevrolet Camaro ZL1 від NASCAR (42153).
  • Багато функцій, які варто відкрити – ця модель Chevrolet Camaro оснащена кермом, капотом, що відкривається, і двигуном V8 із рухомими поршнями, тож діти можуть досліджувати інтер’єр після створення.
  • Подарунок для шанувальників NASCAR® - цей набір LEGO® Technic™ є ідеєю подарунка на день народження чи будь-яке інше свято для дітей і дорослих, які люблять колекційні моделі NASCAR і автоспорт.
  • Розміри. Модель LEGO® Technic має висоту 7 см, довжину 28 см і ширину 13 см.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code