ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Бетмен: Бетцикл

Артикул:42155

LEGO® • Бетмен: Бетцикл (42155)
2349 грн

Оцінити:

Артикул:
42155
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Technic
Вік:
9-16
Деталі:
641
Коробка:
382 x 262 x 70,5
Дата виходу:
Березень 2023

Подаруйте шанувальникам Бетмена віком від 9 років приголомшливе завдання, коли вони створюватимуть культовий мотоцикл Бетмена LEGO® Technic. Натхненний фільмом «БЕТМЕН» 2022 року, цей конструктор LEGO® Technic «БЕТМЕН: БЕТЦИКЛ» (42155) має безліч цікавих функцій. Дітям сподобається збирати всі деталі цієї автентичної масштабної моделі, перш ніж відтворювати улюблені сцени з фільму. Деталі включають кермове управління, підвіску й ланцюговий привід, який з'єднує шарнірний двигун H4 із заднім колесом. Також у наборі є підставка, щоб діти могли демонструвати свою колекційну модель.

Інструкції з конструювання для супергероїв.
Приготуйтеся до легкої та інтуїтивної будівельної пригоди з допомогою додатку LEGO Builder. У ньому діти можуть масштабувати й обертати моделі в 3D, зберігати набори й відстежувати прогрес.

Відмінний вступ в інженерну справу.
Складні іграшки LEGO Technic відрізняються реалістичним рухом і механізмами, що в доступній формі знайомлять конструкторів LEGO з інженерною справою.

  • Зберіть BATMOTOR™. Відтворіть усі деталі культової супергеройської машини за допомогою LEGO® Technic BATMAN - BATMOTOR™ (42155) для дітей віком від дев’яти років.
  • Як у фільмі про Бетмена, ця збірна модель є зменшеною копією LEGO® Technic™ BATMOTOR™ із фільму 2022 року.
  • Модель, яку варто дослідити – ознайомтеся з такими функціями, як рульове керування, підвіска та ланцюгова передача, яка з’єднує двигун H4 із заднім колесом.
  • Грайте або демонструйте - шанувальники супергероїв можуть продемонструвати свою пристрасть до Бетмена™, оскільки модель має підставку, щоб її можна було поставити на полицю чи стіл.
  • Подарунок для дітей віком від дев'яти років, цей велосипед стане чудовим подарунком для шанувальників Бетмена.
  • Розміри. Мотоцикл LEGO® Technic має висоту 16 см, довжину 33 см і ширину 11 см.

 


Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code