ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Прапор гуртожитку Ґрифіндор

Артикул:76409

LEGO® • Прапор гуртожитку Ґрифіндор (76409)
1399 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
76409
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Harry Potter
Вік:
9-16
Деталі:
285
Коробка:
191 x 262 x 61
Дата виходу:
Березень 2023

Шанувальники Гаррі Поттера можуть продемонструвати свою гордість за гуртожиток Ґрифіндор з допомогою цього прапора, що складається з кубиків, від LEGO® (76409). Це чудовий подарунок на кожен день дітям віком від 9 років, який містить плитку з тисненням герба Ґрифіндору й вішак, щоб гордо повісити прапор на стіні. Він також відкривається, щоб показати чарівне втілення загальної кімнати Ґрифіндору з автентичними деталями, включно з каміном, кріслом і шаховою дошкою. Випукла задня панель, що висувається, створює магічні 3D ефекти, як-от зображення Сіріуса Блека, який з'являється у вогні, і трофей, що вручається 1-му або 4-му місцю.

Культові персонажі.
Цей портативний іграшковий набір є одним із чотирьох колекційних прапорів гуртожитків Гоґвортсу. До нього входять мініфігурки Гаррі Поттера, Анджеліни Джонсон і Невіла Лонґботтома, а також золотий снич і меч Ґрифіндору для сюжетної гри.

LEGO® Builder.
Діти можуть насолоджуватися легкою та інтуїтивною будівельною пригодою з допомогою додатку LEGO Builder. У ньому діти можуть масштабувати й обертати моделі в 3D, зберігати набори й відстежувати прогрес.

  • LEGO® Harry Potter™ Flag of Gryffindor™ (76409) – цей прапорець, який можна зібрати, дає дітям змогу продемонструвати свою відданість Ґрифіндору. Повісьте його або відкрийте, щоб грати в детальній загальній кімнаті.
  • Три персонажі Ґрифіндору™ — мініфігурки Гаррі Поттера™, Анджеліни Джонсон і Невіла Лонгботома™, а також Золотий снитч і Меч Ґрифіндору™, які можна прикріпити у загальній кімнаті.
  • Автентичні деталі — на прапорі зображено герб Gryffindor™ і відкривається, відкриваючи цегляну загальну кімнату з каміном, сидіннями, підсвічниками та шахівницею.
  • Тривимірні чарівні ефекти – лінзоподібна матриця створює ілюзію руху, глибини сходів, трофея, що показує перше чи четверте місце, Sirius Black™, що з’являється у вогні, тощо.
  • Цей набір із 285 предметів — чудовий подарунок на день народження, свято або кожен день.
  • Розваги в дорозі - висота прапора 20 см, ширина 13 см і глибина 3 см, тому діти легко покладуть його в рюкзак і візьмуть з собою в дорогу.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code