ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Прапор гуртожитку Слизерин

Артикул:76410

LEGO® • Прапор гуртожитку Слизерин (76410)
1399 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
76410
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Harry Potter
Вік:
9-16
Деталі:
349
Коробка:
191 x 262 x 61
Дата виходу:
Березень 2023

Шанувальники Гаррі Поттера демонструють гордість гуртожитку Слизерин завдяки цьому прапору, що складається з кубиків (76410). Це чудовий подарунок на кожен день дітям віком від 9 років, він має плитку з тисненням герба Слизерин і вішак для його розміщення на стіні. Він також відкривається, щоб показати чарівне втілення загальної кімнати гуртожитку Слизерин з диваном, що складається, лампами й сходами. Випукла задня панель, що висувається, створює магічні 3D ефекти, як-от страхітливі рухомі очі,світло, що вмикається і вимикається, таємне послання, що з'являється в шафі й інше.

Колекційна іграшка.
Цей портативний іграшковий набір є одним із чотирьох колекційних прапорів гуртожитків Гоґвортсу. До нього входять мініфігурки Драко Мелфоя, Пенсі Паркінсон (що з'явиться у березні 2023 року) і Блейза Забіні, а також медальйон Слизерина для сюжетної гри.

Завантажуйте додаток LEGO Builder.
Дозвольте додатку LEGO Builder супроводжувати юних дослідників у інтуїтивній будівельній пригоді, даруючи можливість масштабувати й обертати моделі в 3D, зберігати набори й відстежувати власний прогрес.

  • Прапор LEGO® Harry Potter™ Slytherin Flag™ (76410) – цей прапор, який можна зібрати, дає дітям змогу продемонструвати свою вірність Слизерину. Повісьте його або відкрийте, щоб грати в детальній загальній кімнаті.
  • Три персонажа Слизерина™ з аксесуарами для рольової гри – мініфігурки Драко Мелфоя™, Пансі Паркінсон і Блейза Забіні, а також медальйон Слизерина та елемент змії.
  • Автентичні деталі – на прапорі зображено герб будинку Slytherin™. Він відкривається, відкриваючи загальну кімнату зі столом, диваном, двома лампами, сходами та шафою, яка відкривається, щоб відкрити таємне повідомлення.
  • 3D-ефекти — лінзоподібний масив створює ефект рухомих зображень підводного пейзажу озера Гоґвортс, який видно крізь вікно, мерехтливого вогню в каміні, серйозного/усміхненого обличчя Салазара Слизерина тощо.
  • Веселий подарунок на кожен день - шанувальники Harry Potter™ віком від дев'яти років будуть зачаровані, коли отримають цей набір із 349 предметів на день народження чи свято.
  • Розваги в дорозі - висота прапора 20 см, ширина 13 см і глибина 3 см, тому діти легко покладуть його в рюкзак і візьмуть з собою в дорогу.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code