ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Прапор гуртожитку Гафелпаф

Артикул:76412

LEGO® • Прапор гуртожитку Гафелпаф (76412)
1399 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
76412
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Harry Potter
Вік:
9-16
Деталі:
313
Коробка:
191 x 262 x 61
Дата виходу:
Березень 2023

Діти можуть проявити справжніх себе завдяки прапору гуртожитку Гафелпаф від LEGO® Harry Potter™ (76412). Він має плитку з тисненням герба Гафелпаф і вішак для його розміщення на стіні. Прапор, що складається з кубиків, також відкривається, щоб показати чарівне втілення загальної кімнати гуртожитку Гафелпаф, повної рослин, гарбуз, скриню, що складається, і стіл, увінчаний різноманітними іграшковими смаколиками. Випукла задня панель, що висувається, створює магічні 3D ефекти, як-от мандрагора, щоз'являється і зникає за завісою, і Ніфлер, що краде монети за бочкою. У набір також входять мініфігурки Седрика Діґорі, Сьюзен Боунз й Анни Ебот з аксесуарами.

Легко транспортувати.
Створений для зручного зберігання та транспортування, цей іграшковий набір є прекрасним подарунком дітям віком від 9 років і є одним із чотирьох колекційних прапорів гуртожитків Гоґвортсу.

LEGO® Builder.
Діти можуть насолоджуватися інтуїтивною будівельною пригодою з допомогою додатку LEGO Builder. У ньому дітиможуть масштабувати й обертати моделі в 3D, зберігати набори й відстежувати прогрес.

  • Прапор Гафелпаф  (76412) – шанувальники Harry Potter™ можуть присягнути на вірність Гафелпафу за допомогою цього прапора з кубиків LEGO®, який можна побудувати. Повісьте його або відкрийте, щоб грати в детальній загальній кімнаті.
  • Три мініфігурки учнів Хогвартсу™ — Седрік Діґорі, Сьюзен Боунз і Ханна Ебботт з аксесуарами, зокрема секатором, лійкою, столовими приладами та чашкою Гафелпафа.
  • Автентичні деталі. На прапорі зображено герб Гафелпаф, який відкривається, відкриваючи заповнену рослинами загальну кімнату зі скринею, гарбузом і столом із різноманітними стравами.
  • 3D-ефекти – лінзоподібний масив створює такі ефекти, як рухомі хмари, стрибки мандрагори за вікном, нюхач, який краде монети з-за бочки, мерехтіння вогню тощо.
  • Веселий подарунок на кожен день - шанувальники Гаррі Поттера™ віком від дев'яти років будуть зачаровані, коли отримають цей набір із 313 предметів на день народження чи свято.
  • Розваги в дорозі - висота прапора 20 см, ширина 13 см і глибина 3 см, тому діти легко покладуть його в рюкзак і візьмуть з собою в дорогу.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code