ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Морква на грядці

Артикул:10981

LEGO® • Морква на грядці (10981)
329 грн

Оцінити:

Артикул:
10981
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
DUPLO
Категорія:
Мої перші набори
Вік:
1.5-4
Деталі:
11
Коробка:
205 x 191 x 92
Дата виходу:
Березень 2023

Малюки отримають безліч задоволення, дізнавшись про здорове харчування і вирощування рослин завдяки навчальному іграшковому набору LEGO® DUPLO® My First «Морква на грядці». Цей барвистий набір створений для неспішного знайомства малюків віком від 1,5 року із самостійним життям, доглядаючи за морквою та складаючи кубики, щоб вона росла. Доручіть дошкільнятам керувати погодою з допомогою кубиків із зображеннями сонця, дощу й хмаринок, щоб дати рослині все необхідне для зростання. Якщо рослині потрібна допомога, щоб рости, діти можуть полити її з лійки. Судячи зі здивованого вигляду морквини, вода, мабуть, була холодною!

Розвивальні іграшки, які роблять навчання веселим.
Усі іграшки LEGO DUPLO майстерно створені з веселими історіями, яскравими кольорами, цікавими персонажами й безліччю деталей, щоб заохочувати творчу гру й розвивати ранні навички маленьких дослідників.

  • Чудова розвага - LEGO® DUPLO® First Морква на грядці (10981) навчає дітей віком від 18 років про екологічний спосіб життя та про те, як ростуть рослини, а також покращує їхню здатність складати предмети один на одного.
  • Додаткові елементи надихають на творчу гру - цей набір для вирощування овочів включає 4 шматочки моркви, включаючи петрушку, а також квітковий горщик, лійку та елементи сонця та дощової хмари.
  • Діти вирішують - це маленькі діти, які змушують рослину рости, розставляючи блоки, вибираючи правильну погоду та даючи морквині напитися води з лійки.
  • Подарунок LEGO® для дітей дошкільного віку - подаруйте цей практичний набір на будь-який випадок або як подарунок на день народження дітям віком від 18 місяців, щоб познайомити їх із принципами вирощування їжі та екологічного способу життя.
  • Розміри - у зібраному вигляді морква має висоту 22 см, ширину 8 см і глибину 8 см.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code