ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Вечірка в саду Котофеї

Артикул:10787

LEGO® • Вечірка в саду Котофеї (10787)
1149 грн

Оцінити:

Артикул:
10787
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Вік:
4-8
Деталі:
130
Коробка:
262 x 191 x 61
Дата виходу:
Серпень 2023

Перенесіть шанувальників серіалу «Ляльковий будиночок Ґаббі» віком від 4 років у чарівне місце, сповнене розваг, друзів і нескінченних ігрових можливостей за допомогою набору LEGO® Вечірка в саду Котофеї (10787).
Іграшковий будиночок на дереві з безліччю ігрових можливостей.
Ґаббі, помічник Пенді і Фея Кітті з популярного серіалу п?ють чай у будиночку на дереві, де у Феї Кітті є ліжко й полуничні ласощі. У будиночку ростуть квіти для юних садівників, а також є гірка, гойдалка й карусель, на яких можуть гратися друзі. Аксесуари, як-от яблука, лійка, чайник, чашки й метелики, надихають дітей на творчі сюжетні ігри.
У набір входить яскрава ілюстрована інструкція, а в додатку LEGO Builder — зрозумілі інструменти для масштабування та обертання. Як і в усіх наборах LEGO для дітей віком від 4 років, до набору входить великий кубик для початківців, що дає змогу одразу ж розпочати конструювання.
Розвага для всієї родини.
Набори для дітей віком від 4 років — це ідеальний спосіб для дорослих розділити задоволення від конструювання з дітьми, незалежно від того, чи є малюки досвідченими шанувальниками LEGO, чи вони лиш знайомляться з кубиками LEGO.

  • Чарівний садовий набір — LEGO® Вечірка в саду Котофеї (10787) перенесе дітей віком від 4 років у чарівне місце, наповнене популярними персонажами серіалу «Ляльковий будиночок Ґаббі» від DreamWorks Animation.
  • Культові персонажі — містить фігурку мініляльки Ґаббі, фігурки Пандика й Котофеї, а також будиночок на дереві з ліжком і закусками й садок з гіркою, гойдалкою та каруселлю, які можна скласти.
  • Заняття та пригоди — діти приєднуються до друзів, поливаючи квіти й допомагаючи їм рости, катаються на гойдалці, каруселі й гірці, і п?ють чай у будиночку на дереві.
  • Садовий подарунок для дітей — завдяки кубику для початківців і простим будівельним крокам набори LEGO® для дітей віком від 4 років зміцнюють навички розвитку дітей і знайомлять їх із творчим будівництвом.
  • Практичні веселощі в саду — будиночок на дереві й гірка сягають понад 13 см заввишки, 17 см завширшки й 11 см завглибшки.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code