ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Lamborghini Huracan Tecnica

Артикул:42161

LEGO® • Lamborghini Huracan Tecnica (42161)
2179 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
42161
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Technic
Вік:
9-16
Деталі:
806
Коробка:
382 x 262 x 70,5
Дата виходу:
Серпень 2023

Діти віком від 9 років можуть насолоджуватися цікавим будівельним проєктом, збираючи всі деталі цієї реалістичної моделі Lamborghini Huracán Tecnica (42161). Його автентичні деталі розроблені, щоб захопити шанувальників суперкарів і містять двигун V10, двері, що відчиняються, і кермове управління. Цей набір стане чудовим подарунком на день народження чи будь-яке інше свято для дитини, яка мріє про власний Lamborghini.

Відмінний вступ в інженерну справу.

Конструктори LEGO® Technic мають реалістичні рухи й механізми, які в доступній і практичний формі знайомлять юних конструкторів LEGO зі всесвітом інженерії. Подаруйте своїм дітям легку й зрозумілу будівельну пригоду з допомогою додатку LEGO Builder. У ньому вони можуть масштабувати й обертати моделі в 3D, зберігати набори й відстежувати прогрес.

  • Модель для любителів Lamborghini - Киньте виклик шанувальникам автомобілів віком від дев'яти років за допомогою цієї деталізованої моделі LEGO® Technic Lamborghini Huracán Tecnica (42161).
  • Дивуйтеся деталям, коли діти можуть будувати та досліджувати рухомий двигун V10, кермо та  двері, що відкриваються, моделі Lamborghini Huracán Tecnica.
  • Натхненна оригіналом, ця модель Lamborghini представлена ??в класичному зеленому кольорі.
  • Подарунок для дітей віком від дев’яти років – подаруйте цей Lamborghini дітям, які люблять суперкари та класні іграшки.
  • Для гри та прикраси - після створення автомобіля, коли розвага закінчиться, діти можуть з гордістю виставити модель на полицю.
  • Розміри. Модель LEGO® Technic має висоту 8 см, довжину 28 см і ширину 12 см.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code