ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Робот Боба Фетта

Артикул:75369

LEGO® • Робот Боба Фетта (75369)
629 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
75369
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Star Wars
Категорія:
Збірні фігури
Вік:
6-12
Деталі:
155
Коробка:
141 x 157 x 61
Дата виходу:
Серпень 2023

Подаруйте дітям захопливе знайомство з конструкторами LEGO® Star Wars™ за допомогою цього набору «Робот Боба Фетта» (75369) для гри й демонстрації. Знімний костюм робота має кабіну, що відчиняється, для мініфігурки Боба Фетта, кліпсу для бластерної гвинтівки, руки для тримання великого бластера, що озброєний шипами, і великий реактивний ранець із стрілецькою зброєю для пригодницьких ігор. Мініфігурка LEGO Боба Фетта має власний реактивний ранець, який він може носити в кабіні робота.

Помічник.

Прекрасний подарунок на будь-яке свято для дітей віком від 6 років, цей робот із серії LEGOЗоряні війни легкий у складанні, тож гра починається швидко. Покращуйте творчий процес дітей за допомогою додатку LEGO Builder, який має інтуїтивні інструкцій зі складання, масштабування й обертання моделей у 3D, а також інші цікавинки.

Колекційний конструктор.

Цей чудовий конструктор є частиною серії роботів LEGO Зоряні війни, до якої також входять набори «Робот Дарта Вейдера» 75368 і «Робот Штурмовика» 75370 (продаються окремо).

  • Швидкий збірний робот Боба Фетта (75369) — познайомте дітей зі світом наборів LEGO® Star Wars ™ за допомогою цього легкого у збірці робота, з яким можна грати або виставляти на полиці.
  • LEGO® Мініфігурка Боба Фетта - Боба Фетт має бластерну гвинтівку та реактивний ранець. Бластерну гвинтівку можна приєднати до робота, а Боба може носити реактивний ранець у кабіні.
  • Цей робот має рухливі руки, руки, ноги та стопи, кабіну мініфігурки, що відкривається, великий бластер для стрільби  і збірний реактивний ранець із бластером.
  • Частина колекційних роботыв LEGO® Star Wars ™ . Цей набір можна комбінувати з роботом Дарта Вейдера™ (75368) і роботом Stormtrooper™ (75370) (продаються окремо), щоб отримати ще більше задоволення.
  • Ідея подарунка для дітей віком від 6 років — подаруйте своїм дітям цей конструктор LEGO® Star Wars із 155 елементів як сюрприз, подарунок на день народження чи Різдво.
  • Для гри та декору - збірний робот висотою 13 см стане чудовою прикрасою під час перерв у грі.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code