ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Дослідження трицератопсів

Артикул:76959

LEGO® • Дослідження трицератопсів (76959)
2249 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
76959
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Jurassic World
Вік:
8-14
Деталі:
281
Коробка:
262 x 222 x 76
Дата виходу:
Серпень 2023

Дітям, які захоплюються динозаврами й крутими автомобілями, сподобається цей колекційний іграшковий набір LEGO® Jurassic World Дослідження трицератопсів (76959). Це чудовий подарунок для дітей віком від 8 років, який містить автентичний і деталізований позашляховик Ford Explorer з парку Юрського періоду із деталями бортової навігаційної системи для відстеження динозаврів і місцем для двох мініфігурок — доктора Еллі Саттлер й Ієна Малкольма. До набору також входить фігурка трицератопса, кувелдики динозаврів, що складаються, з отруйною ягодою всередині й лопата, щоб діти могли розіграти відому сцену з парку Юрського періоду, яка надихнула на створення набору.

LEGO Builder.

Діти можуть насолоджуватися легкою та інтуїтивною будівельною пригодою з допомогою додатку LEGO Builder. У ньому діти можуть масштабувати й обертати моделі в 3D, зберігати набори й відстежувати прогрес.

Захоплення з динозаврами!
Набори LEGO Jurassic World потішать шанувальників будь-якого віку, даруючи можливість відтворювати культові сцени з фільмів і мультсеріалів або просто збирати й демонструвати колекційні моделі.

  • Іграшковий набір для дітей, які обожнюють динозаврів й іграшкові машини — відтворіть яскраву сцену в парку Юрського періоду завдяки набору «Дослідження трицератопсів» (76959), який містить складаний позашляховик Ford Explorer і кувелдики динозавра.
  • Іграшковий динозавр і дві мініфігурки — фігурка трицератопса, яку можна демонструвати, а також Ієн Малкольм і доктор Еллі Саттлер з лопатою, щоб зачерпнути сховану токсичну деталь ягоди зі складаного кувелдика.
  • Ford Explorer — іграшковий автомобіль має автентичні деталі позашляховика з парку Юрського періоду, і має місце всередині як для мініфігурок, так і для бортової навігаційної системи.
  • Ідея подарунка для дітей віком від 8 років — подаруйте цю колекційну модель парку Юрського періоду із 281 деталі на день народження, свято, щоб діти могли збирати і гратися самостійно або зі своїми друзями.
  • Портативна гра — позашляховик сягає понад 8 см заввишки, 16 см завдовжки й 6 см завширшки. Набір поміщається в рюкзак дитини, так що його можна брати з собою для гри в дорозі.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code