ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Відкриття брахіозавра

Артикул:76960

LEGO® • Відкриття брахіозавра (76960)
3599 грн

Оцінити:

Артикул:
76960
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Jurassic World
Вік:
9-16
Деталі:
512
Коробка:
382 x 262 x 70,5
Дата виходу:
Серпень 2023

Відчуйте захоплення, яке пережили доктор Еллі Саттлер і доктор Алан Грант, коли вперше побачили величного брахіозавра, завдяки іграшковому набору LEGO® Jurassic Park Відкриття брахіозавра (76960) для дітей віком від 9 років. Чудова ідея подарунка для шанувальників парку Юрського періоду, він містить фігурку брахіозавра, найвищу на сьогоднішній день фігурку динозавра LEGO, а також іграшковий джип Wrangler і дерево, які можна зібрати. У джипі є місце для трьох мініфігурок — доктора Алана Гранта, доктора Еллі Саттлер і Джона Геммонда, а на дереві є оглядовий майданчик і знімні деталі листя, якими можна «годувати» брахіозавра, як це робив Алан Грант у фільмі.

Новий спосіб конструювання.
Подаруйте юним дослідникам легку й інтуїтивну будівельну пригоду з допомогою додатку LEGO Builder. У ньому діти можуть масштабувати й обертати моделі в 3D, зберігати набори й відстежувати прогрес.

Ігри з динозаврами.
Набори LEGO Jurassic World потішать шанувальників будь-якого віку, даруючи можливість відтворювати культові сцени з фільмів і мультсеріалів або просто збирати й демонструвати колекційні моделі.

  • Іграшковий набір динозаврів для шанувальників парку Юрського періоду — відтворіть відкриття брахіозавра, однієї з культових сцен парку Юрського періоду, завдяки набору LEGO® Jurassic Park Відкриття брахіозавра (76960).
  • Найвищий на сьогоднішній день динозавр LEGO®, а також три мініфігурки — фігурка брахіозавра для демонстрації, а також фігурки доктора Алана Гранта, доктора Еллі Саттлер і Джона Геммонда.
  • Джип Wrangler, що складається з кубиків — автентичний джип має місце для трьох мініфігурок, які можуть сидіти/стояти в тих самих положеннях, як у сцені з фільму «Парк Юрського періоду», коли вони вперше бачать брахіозавра.
  • Дерево, що складається з кубиків — дерево має оглядову платформу для трьох мініфігурок і знімне листя, яким можна «годувати» брахіозавра. Поруч з деревом є попереджувальний знак.
  • Подарунок LEGO® для дітей віком від 9 років — подаруйте цю колекційну модель серії «Парк Юрського періоду» з 512 деталей до дня народження чи свята дітям, що обожнюють динозаврів, аби вони могли збирати і гратися самостійно чи зі своїми друзями.
  • Збирайте та поєднуйте – брахіозавр сягає понад 24 см заввишки, 27 см завдовжки й 6 см завширшки, і його можна комбінувати з іншими із серії LEGO® Jurassic World (продається окремо) для розширення можливостей гри.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code