ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Вітрова турбіна та електромобіль

Артикул:10985

LEGO® • Вітрова турбіна та електромобіль (10985)
359 грн

Оцінити:

Артикул:
10985
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
DUPLO
Категорія:
Мої перші набори
Вік:
2-6
Деталі:
16
Коробка:
205 x 191 x 73
Дата виходу:
Січень 2023

Набір «Вітрова турбіна та електромобіль» LEGO® DUPLO® (10985) зарядить малюків творчими іграми. Цей цінний ігровий набір, до якого входять зарядна станція, електромобіль, іграшковий гайковий ключ, а також фігурки інженера та білки, спонукає дошкільнят віком від 2 років досліджувати реальний світ і дізнаватися про екологічно раціональний спосіб життя в доступній і простій для розуміння формі.

Творча гра для допитливих дітей. Малюків віком від 2 років і старших чекає безліч розваг. Вони можуть обертати турбіну для вироблення електроенергії, а потім підключати автомобіль до точки заряджання. Їм сподобається грати в інженера, який ремонтує машину чи турбіну. Мила білка може передати їй іграшковий гайковий ключ, якщо їй знадобиться невелика допомога.

Іграшки LEGO DUPLO — це чудовий спосіб допомогти дітям досліджувати навколишній світ за допомогою творчої гри, дозволяючи батькам та дітям разом вирушити у захоплюючу подорож.

  • Весела іграшка для маленьких інженерів — Вітрова турбіна та електромобіль LEGO® DUPLO® (10985) — це барвиста розвага, яка дозволяє юним любителям автомобілів віком від 2 років і старше грати у світ екологічно чистого транспорту та сталого способу життя.
  • Багато іграшок: іграшковий електромобіль, зарядна станція з вітряком, що обертається, фігурки інженера і білки, гайковий ключ і квітка.
  • Захоплююче знайомство з фактами. Ця іграшка, що розвиває, допомагає дітям дошкільного віку зрозуміти, як виробляється чиста енергія, коли вони обертають турбіну і підключають автомобіль до зарядної станції.
  • Подарунок LEGO® DUPLO® для дошкільнят. Цей подарунок на кожен день для любителів автомобілів віком від 2 років і старших також дає батькам можливість приєднатися до веселощів та поділитися з малюком дослідженнями навколишнього світу.
  • Розміри — Зарядна станція має розміри понад 6 дюймів (17 см) заввишки, 8 дюймів (21 см) завширшки та 7 дюймів (20 см) завглибшки.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code